Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt

Franske og britiske fiskere kæmper om kammuslinger - se vild video

Et søslag udspillede sig natten til tirsdag på Den Engelske Kanal, da franskmænd angreb britiske fiskere. Flere både kolliderede.

Af Sara Sulkjær |

De franske sejlere må kigge langt efter kammuslinger. Helt frem til den 1. oktober er muslingerne nemlig fredede ifølge fransk lov. 

En fredning, der ikke gør sig gældende i nabolandet Storbritannien. Her kan fiskerne året rundt frit jagte de små skalddyr.

Stålkutter sejlede direkte mod franskmænd 

Denne klare forskel i de to landes love er nu blevet så frustrerende for de franske fiskere, at de natten til tirsdag tog yderst alternative metoder i brug. 

Da briterne fiskede nær det franske territorie, men i internationalt farvand, rykkede franskmændene ud. Ombord havde de sten, som de kastede efter de britiske fiskere midt på havet. 

En ekstra dramatisk drejning tog søslaget, da en britisk stålkutter satte kursen direkte mod de franske både. Se de voldsomme scener i videoen øverst i artiklen. 

Motor

Sydkoreanere vil bygge verdens største yacht på imponerende 750 fod

Over to fodboldbaner kan placeres på megayachten, der får casino og teatre til dens 52 gæster. Topfarten lyder på 25 knob, men holdes farten på 20 knob, kan yachten sejle 10.000 sømil.

Afstemning

Skal du lave forbedringer på din båd denne vinter?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken