Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
De smukke Silkeborgsøer blev i weekenden omdrejningspunkt for en voldelig bådjagt. Foto: Troels Lykke

Unge i speedbåd jagter midaldrende sejlere på Silkeborgsøerne - opdateret

En bemærkning om for hurtig sejlads fik søndag en ungdomsgruppe op i det røde felt. I to speedbåde forfulgte gruppen ægteparret, indtil det lykkedes én af de unge at hoppe ombord på parrets båd, hvor manden blev ramt af slag og spark. Opdateret med link til de unges version af hændelsen.

Af Sara Sulkjær |

En idyllisk sommersejlads blev søndag eftermiddag forvandlet til en vaskeægte bådjagt på Silkeborgsøerne. Det skriver Midtjyllands Avis. 

I den varme eftermiddagssol havde et midaldrende ægtepar sat kurs mod nogle hyggelige timer på vandet. Det samme havde en gruppe unge, der i to hurtiggående speedbåde nød sommerdagen under langt højere hastigheder. 

Forsøger at flygte

Et faktum, som parret i første omgang valgte at se gennem fingre med. Da de midaldrende sejlere for anden gang sidst på eftermiddagen støder på ungdomsgruppen, ønsker den 56-årige mand dog ikke længere ignorere de unges sejlads.

Det kommer sejleren sandsynligvis til at fortryde. Påtalelsen falder bestemt ikke ikke i god jord blandt de unge, hvorfor et medlem efterfølgende forsøger at gå ombord på parrets båd. Forsøgets mislykkes, hvorefter ægteparret flygter fra stedet. 

Så let får de dog ikke lov at slippe. Under høj fart vælger ungdomsgruppen at følge i de midaldrende sejleres kølvand, indtil én af de unge formåer at springe ombord på parrets båd. 

Her møder han manden med spark og slag, hvorefter den unge og kammeraterne forsvinder fra stedet. 

Opdateret tirsdag kl. 11.37: Den unge, der sprang ombord på båden, deler nu sin version af historien. Læs den hos Midtjyllands Avis her.

Kilde: Midtjyllands Avis

Motor
content-loader
content-loader
content-loader