Gå til hoved-indhold
Havne
Arkivfoto: Troels Lykke

57-årig sejler faldt i vandet da han sprang fra sin båd i Ålbæk

En mand fra Nordjylland fik sig ufrivilligt en kold overraskelse, da han lørdag aften ville springe i land fra en båd i Ålbæk Havn. På den glatte bådebro mistede han fodfæstet og faldt i vandet, der kun var få grader over frysepunktet.

Af Troels lykke |

En anden mand på havnen så det ske og fik fat i manden i vandet. Det var dog i første omgang ikke muligt for hjælperen at få den 57-årige trukket op på land.

»Vi fik anmeldelsen kl. 19.25, og ret hurtigt fik vi sendt en patrulje derop, som var fremme på 10-15 minutter. I mellemtiden fandt vi med hjælp fra vores skærmsystemer frem til nogen, der boede lige i nærheden, og bad dem om at gå derned for at hjælpe til. Manden, som i første omgang havde fået fat i ham, kunne nemlig ikke få ham op alene,« oplyser vagtchef Karsten Højrup Kristensen fra Nordjyllands Politi til B.T.

Den 57-årige mand bor lige i nærheden af havnen af Aalbæk (se kort) og blev afleveret der for at få tørt tøj på, efter at han var blevet tilset i den tilkaldte ambulance. Der var ikke behov for at køre ham til en skadestue.

Kilde. B.T.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader