Gå til hoved-indhold
Store både
cof
Store både
Store både

Pengene sidder mere løst til ekstraudstyr hos motorbådsfolket

Det siger Daniel Bak fra Baadhuset.dk i Beder, der her viser en Grandezza 28 til 1,3 mio. kr. frem. - Folk vælger det, de har brug for i dag og spørger bagefter til prisen. Der er kommet flere penge mellem hænderne på sejlerne, siger han. Få rundtur.

Af Troels lykke |

Motorbådsfolket vælger mere og mere ekstraudstyr uden at de spørger til pengene.

- El-anker, bovpropel, teakdæk, elektrisk cockpitbord og godt musikanlæg, er noget af det som sejlerne ønsker i dag, i forhold til for få år siden. Folk vil have mere og mere kvalitet, forklarer Daniel Bak til motorbaadsnyt, der møder sælgeren fra Baadhuset.dk på Boat Show 2019.

To solgte Grandezza 28ere i Danmark

I videoen i toppen får vi en mindre rundvisning på en Grandezza 28 til 1,3 mio. kr. Netop den blev der solgt to af i Danmark sidste år med en 260 hk dieselmotor.

Ballastkomfur og oliefyr fylder blandt andet med, det samme gør et skydetag og defroster ved frontruden på den finske båd.

Motor

Farten afgør valget af bundmaling til motorbåden

Skal malingen holde en hel sæson, bør hurtige sejlere kigge efter de hårde bundmalinger. Eksperter anbefaler tre produkter til Motorbaadsnyt.dk's læsere, herunder en miljørigtig maling uden biocider.

Afstemning

Skal du lave forbedringer på din båd denne vinter?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken