Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Dansk Søredningsselskab fra Løgstør og Marinehjemmeværnet i Thisted med båden Jupiter ledte efter manden. Arkivfoto: Troels Lykke

36-årig beruset mand blev eftersøgt på Limfjorden - han lå og sov

Folk frygtede, at manden var så beruset, at det ikke var forsvarligt, at han sejlede alene fra Mors om natten. Redningsfolk fandt ham sovende i sin båd i Rønbjerg Hav – på modsatte side af Limfjorden.

Af Troels lykke |

Omkring midnat ringede bekymrede borgere 112. De havde været i selskab med en 36-årig mand, der var sejlet ud fra Ejerslev Havn på Mors.

Anmelderne frygtede, at manden var så beruset, at det ikke var forsvarligt, at han sejlede alene på fjorden om natten.

Dansk Søredningsselskab fra Løgstør og Marinehjemmeværnet i Thisted med båden Jupiter ledte efter manden.

- Men vi viste ikke, hvilken retning manden var sejlet i, så vi ledte i et stort område, fortæller Rolf Willadsen, der er vagthavende officer hos Søredningstjenesten JRCC til TV MidtVest.

Søredningstjenesten fik hjælp fra politiet til at lokalisere den forsvundne mand, hvor man politet sporede vedkommendes telefon.  Sporingen gav kun politiet en  retning af, hvor han kunne være, men ikke et præcist sted.

Omkring klokken 6.00 søndag morgen lykkedes det Søredningstjenesten at finde frem til den 36-årige mand. De fandt ham sovende i sin båd i Rønbjerg Hav – på modsatte side af Limfjorden.

Kilde TV MidtVest

Motor
content-loader
content-loader
content-loader