Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Franchise-kæden Yachtbroker er skabt af Mikkel Synnenstvedt (t.h.) og har base i Svendborg. I dag leder Bjørn Normann brugtsalget på Fyn og i Sydjylland. Foto: Søren Stidsholt Nielsen, Søsiden, Fyns Amts Avis

Gang i nystartet Fynbo Marine i Svendborg

Fynbo Marine i Svendborg blev etableret for et lille år siden af Timmi "Gnist" Christensen og Kaj Rasmussen. Specialet er hurtige både som Bayliner og Quicksilver samt motorer fra Mercury.

Af Søren Stidsholt Nielsen, Søsiden, Fyns Amts Avis |

Fynbo Marine sælger Bayliner og Quicksilver samt motorer fra Mercury. Men de gør det også i kommissionssalg og beskæftiger fire mand plus lejlighedsvis en mekaniker:

- Vi mærker, at folk er begyndt vågne fra vinterhiet og ikke har glemt sidste års gode sommer. Vi sælger godt af Bayliner. Det er ganske vist amerikansk, men vi undgår Trump-tolden, fordi de er fabrikeret i Polen, forklarer Timmi Christensen til Søsiden, Fyns Amts Avis.

Firmaet på Porthusvej i Svendborg har i nær tilknytning til butikken lejet 1500 kvm. i de tidligere Contex-haller, hvor der er halvt fyldt med både til vinteropbevaring.

Kilde: Søsiden, Fyns Amts Avis

Motor

Farten afgør valget af bundmaling til motorbåden

Skal malingen holde en hel sæson, bør hurtige sejlere kigge efter de hårde bundmalinger. Eksperter anbefaler tre produkter til Motorbaadsnyt.dk's læsere, herunder en miljørigtig maling uden biocider.

Afstemning

Skal du lave forbedringer på din båd denne vinter?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken