Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Arkivfoto: Troels Lykke

GoMore søsætter el-bil i Aarhus Havn

Hvis man spørger GoMore, så mener de, at der er alt for mange biler på vejene, og derfor har de valgt at søsætte en elbil.

Af Troels lykke |

Under fanen ’Share or Sink’ vil en flydende elbil de næste par dage give mennesker et gratis lift rundt i Aarhus Havn, og ifølge direktør og medstifter af GoMore, Matias Møl Dalsgaard, er budskabet, at vi skal blive bedre til at dele vores ressourcer, for biler udgør en fjerdedel af CO2-udslippet, og derfor opfordrer virksomhed til at deles mere om tingene. 

- Det er vigtigt for planeten, at vi bliver bedre til at bruge planetens ressourcer, og en måde at gøre det på er ved at deles om det, vi i forvejen har, siger Matias Møl Dalsgaard til TV2 ØSTJYLLAND. (klik og se bilen)

En delt bil er grønnere

Ifølge Danmarks Statistik har syv procent af den danske befolkning brugt digitalt formidlede kørselstjenester leveret af privatpersoner. Det kan for eksempel være samkørsel, delebiler eller privat biludlejning som facebook og GoMore. 

Formålet med den flydende bil er ifølge direktøren at visualisere, hvad der kommer til at ske, hvis vi ikke bliver bedre til at bruge planetens ressourcer - nemlig at havene stiger. 

Kilde. TV2 Østjylland

Motor
content-loader
content-loader
content-loader