Gå til hoved-indhold
Udstyr
COBBLESTONE er den første GPS-tracker i verden, som fungerer uden abonnementer eller månedlige gebyrer. Når du først har købt COBBLESTONE GPS-tracker, er den fuldkommen gratis at bruge. PR-foto

Pas på båd og grej - CPH Trackers kan for 999 kr. spore værdier

Sejlsportsligaens J/70ere prøver nu CPH Trackers. De to har nu indgået et partnerskab der gør det muligt med en 4x4 cm æske, at tracke Sejlsportsligaens både og andet værdigfuldt grej, når det færdes rundt i hele landet.

Af Troels lykke |

Som den første GPS tracker uden abonnement, lancerer CPH Trackers nu en ’Cobblestone’ GPS, der kan hjælpe med at tracke alt dit udstyr.

Sejlsportsligaen og CPH Trackers har nu indgået et partnerskab der gør det muligt at tracke Sejlsportsligaens både og andet værdigfuldt grej, når det færdes rundt i hele landet med hjælp fra klubberne.

Det fortæller Sejlsportsligaen til pressen.

For første gang nogensinde vil der IKKE være tvivl om hvorvidt bådene er fragtet fra A til B, eller om man lige kan nå en sejltur inden en af de 7 nye J/70’ere ankommer til næste event. 

Med hjælp fra CPH Trackers kan man nu online, via din mobil tracke hvad end man ønsker ved hjælp af en mindre sort ækse, 4 x 4 cm der kan påmonteres, synligt eller usynligt.

Dusseldorf var et startskud

Anders Metz M. Kristensen fortæller hvorfor det netop er interessant at være en del af sejlsporten i Danmark.

”Vi besøgte bådmessen i Dusseldorf og der blev det klart for os at sejlerne har meget udstyr som er afgørende for den gode sejleroplevelse og som de nødig vil undvære. Det har vi løsningen på, og derfor går vi nu i samarbejde med Sejlsportsligaen, hvor vi bruger deres logistik som case på hvor nemt, praktisk og enkelt vores system er”.

Anders forsætter: 

”Vi har i flere år været populær blandt cyklister, og særligt dem med hang til dyrt udstyr og som gerne vil sikre sig at de ved, hvor deres cykel mon befinder sig, hvis den ikke er i kælderen. Trackeren er nemlig så lille at den er svær at se og lokalisere for potentielle tyve. Det betyder også at det ikke vil være en ulempe for bådsejere med fx dyre motorer eller andet grej. Trackerne kan sidde rigtig mange steder pga. dens størrelse”, lyder det fra den danske startup-virksomhed, som startede i 2013 med de første prototyper.

Keep it simple..

Konceptet med de efterhånden erfarne Cobblestone trackere er lige til, og du kan komme i gang på 2 minutter og det stopper ikke lige foreløbig.

Trackerne har en levetid på op til 10 år (et track on ugen, red.), afhængig af hvor ofte man ønsker en melding på hvor ens genstand færd.

Lige nu bruges trackerne såvel af private, virksomhed som institutioner som har genstande af værdi. CPH Trackers er ikke kun en dansk trend, men har også mange kunder i udlandet og det betyder også at du kan tracke dit udstyr i hele EU.

En til hvert behov - 999 kr. en gang

Man bestemmer selv hvor opdateret man har lyst til at være på sine produkter, hvor der kan vælges op til 5 forskellige abonnementer.

Når først du har app’en, så skal du blot indtaste trackerens nummer og så er du i gang.

Pakkerne starter ved 999 kr., men så har du også mulighed for at spore dine genstande de næste 10 år.

Batterierne i dag forbedres hele tiden og på sigt vil der sikkert også komme forbedringer. De trackere som Sejlsportsligaen får er den nyeste model og med en lang holdbarhed.

CPH Trackers inviterer sejlere til at bruge koden sejlsportsligaen2019 for at få en rabat ved første køb.

5 tracking-profiler

  1. LIVE TRACKING: Sender sin position hvert 15. min.
  2. BEVÆGELSE: Sender sin position en time efter sidste bevægelse (når den har stået stille en time)
  3. 1 TRACK/DAG: Sender sin position hver dag
  4. 1 TRACK/UGE: Sender sin position hver uge
  5. ALARM: Sender sin position så snart enheden bevæges og mens den bevæges

Når du registrerer din COBBLESTONE GPS-tracker første gang gennem vores app eller webinterface, vælger du også den profil, der passer dig bedst. Denne profil bliver de første indstillinger for din tracker.

Du kan læse mere om CPH Trackers her: cphtrackers.dk 

Motor
content-loader
content-loader
content-loader