Gå til hoved-indhold
Udstyr

Termoruder til båden – undgå kondens og kuldebro

Du kan købe specialdesignede termo-bådvinduer til både i størrelser helt op til 300 x 140 cm, som faste ruder eller hængslet, fortæller VestusOnline.dk

Af Troels Lykke |

Kondens problemer i både er et kendt problem, især hvis du skal bo i båden. problemerne. Ved enkelt-glas bådvinduer mangler der isolering.

VetusOnline.dk en god løsning, som mange sejlere benytter sig af, fortæller Christian Glass i dag til minbaad.dk.

Firmaet i Ry leverer special designede termo-bådvinduer til både i størrelser helt op til 300 x 140 cm, som faste ruder eller hængslet, og om end det naturligvis er dyrere med special fremstillede ruder, frem for masseproducerede, ja, så er det billigere end de fleste tror, lyder det fra VetusOnline.

3.700 kroner

- Vi sender altid et godt tilbud, men som eksempel kan jeg nævne, at vejledende pris på et 60 x 50 cm fast termo bådvindue er ca. 3700 kr., og så er det special fabrikeret til at passe til netop din båd, forklarer Christian Glass.

Den eksklusive bådvindue serie er udført i alu-ramme med klemprofil, der fastgøres indefra og dækkes af pyntebånd, der er således ingen synlige skruer.

Ruder kan leveres med radius på 75, 90 eller 105 mm eller med gering hjørne (skåret hjørne).

Ingen kuldebro

VetusOnline bruger til denne type ruder 2 alu-lister, en udvendig og en indvendig, der er adskilt af en isolerende kanttætning - herved undgås kuldebro samt kondens begrænses til et minimum.

Special fremstillede bådvinduer kan købes hos VetusOnline.dk her 

Motor
content-loader
content-loader
content-loader