Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Grandezza 37A vises frem på boot. PR-foto
Kort Nyt
Kort Nyt

Mød Baadhuset på Boot, de viser nye modeller frem fra finske Grandezza

Ved verdens største bådudstilling i Dusseldorf i januar 2020, du kan møde folk fra Baadhuset i Beder som gerne viser de exclusive både fra finske Grandezza og amerikanske Regal.

Af Troels lykke |

Baadhuset har haft importen på de finske Grandezza både i halvandet  år nu.

Claus Bak, der driver firmaet med sønnerne Daniel og Henrik, forklarer her til motorbaadsnyt.dk. Han kan bl.a. fortælle at salget med Grandezza er gået godt i Danmark.

- Salget i Danmark er gået bedre end forventet, specielt er det modellen 28OC som er blevet populær herhjemme. Grandezza har i år præsenteret en helt ny model, der er tale om den meget vellykkede 37CA som fra start solgte over al forventning. Det resulterede i, at værftet havde svært ved at følge efterspørgslen på f.eks. 28OC det er der nu rettet op på, faktisk kunne bådhuset have leveret yderligere to 28´ere fra Fredericia-udstillingen men med en leveringstid på daværende tidspunkt på næsten 1 år gjorde at det desværre ikke lykkedes, men nu er værftet helt med igen…

I Dusseldorf på boot kan du fra 18. januar og 9 dage frem opleve den nye Grandezza 37CA samt 34OC, 28OC og modellen 25S, der også kan ses i øjeblikket  hos Baadhuset A/S i Beder.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader