Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Jørgensen og Dahl er kendt for at levere et kæmpe bådshow med alverdens nyheder. PR-foto
Kort Nyt
Den nye gasmotor vejer kun 27 kilo. PR-foto

Se den ny propangas-drevne 5 hestes påhængsmotor på Copenhagen Boat Show

Når den store marineimportør Jørgensen & Dahl åbner standen på dette års udgave af Copenhagen Boat Show er det det udover de velkendte Mercury motorer, også bådnyheder.

Af Troels lykke |

Den miljøvenlige propangas-drevne 5 hestes påhængsmotor er nu klar til brugernes bedømmelse.

Påhængsmotoren havde Danmarkspremiere ved den store bådudstilling i Fredericia, og er nu klar til prøveture, når dørene åbnes i Ishøj Havn, weekenden 30 august - 1 september.

To forskellige bådkoncepter hos Jørgensen & Dahl

Hvad angår bådnyheder er der her tale om en spændende satsning af 2 helt forskellige koncepter:

Smartliner alu-joller, - robuste, gennemarbejdede og fremfor alt lette. Disse aluminiumsjoller differentierer sig fra andre ved at have dobbelt dørk. Alt i bådens skrog er udarbejdet i aluminium og er derved afsindigt stærke.

Ydermere kan de udstyres med styrekonsol, og leveres i ren aluminiums look såvel som med epoximaling i flere forskellige farver Det vil blive muligt at få prøveture ombord på udvalgte Smartliner joller, fortæller Mads Dahl Jeppesen fra Jørgensen og Dahl i Hundige.

Champagnebåde

Joda Tender både, eller som importøren selv ynder at kalde dem; Champagnebåde. For denne bådtype er nemlig i den grad designet til hyggelige middage og champagne på dækket, mens man nyder stemningen ombord.

Disse både er så unikke og eksklusive, at de udelukkende vil blive markedsført hos 2 danske forhandlere: Siim Båd og Motor i Them og Tempo Både i Ishøj Havn.

Derfor kan bådene ses og afprøves hos forhandleren i Ishøj Havn; Tempo Både.

Bayliner og Quicksilver-både

Som altid vil der naturligvis også være fritidsbåde fra Bayliner og Quicksilver på standen, et udvalg af Mercury motorer og en lille konkurrence på standen.

Denne gang vil der blive mulighed for at vinde en af de eftertragtede Mercury Power Banks.

Copenhagen Boat Show finder sted på Ishøj gavn fra fredag den 30. august til og med søndag den 1. september. Der er gratis adgang med gratis parkering.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader