Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Der er masser af luksus og optræk i den tyske dagsejler, Viper 233, viste vores test. Foto: Troels Lykke
Kort Nyt
Glastron 200 GT. PR-foto
Kort Nyt
Princess 42 HT ses på Copenhagen Boat Show og er blandt de største både på messen. PR-foto

Dansk Marine Center viser Viper 233 frem på Copenhagen Boat Show - plus flere

Men firmaet, nord for Aarhus, udstiller også Glastron 200, Princess 42 HT og sejlbåden Bavaria Vision 42.

Af Troels lykke |

Sidste nye VIPER 233 daysailor-model er ankommet til udstillingen på Copenhagen Boat Show i slutningen af denne måned. Og den har Danmarkspremiere.

- Som de øvrige både i VIPER porteføljen er der her udsøgte designfinesser, lækkert polster og interiør, hele båden oser af kvalitet. Se motorbaadsnyt.dk nylige test af bådenherfortæller sælger og motorbåds-kyndige Pauli Andreasen fra Dansk Marine Center.

- Denne lager båd leveres med upgraderet motor, ekstraudstyr som kortplotter, radio/højttalere og det meget flotte SeaDek i cockpit og på badeplatform, sidemonteret beslag for cockpitbord. Intropris med ekstraudstyr og opgraderet motor er 599.000 kr., fortæller Pauli Andreasen.

Glastron 200 er med i Ishøj

Dansk Marine Center, der ligger lige nord for Aarhus, har også andre både med til Ishøj-udstillingen.

- Vi har også en Glastron 200 med. Her er en utrolig lækker bowrider i fuldstændig ny stand- med kun 30 timer på klokken fremstår denne båd overalt som ubrugt, her kan der spares berydeligt i forhold til nyprisen. Med den opgraderede 175 hk motor (standard 115hk) er der garanti for brede smil og masser af kraftoverskud til vandski og andet. Den koster 329.000 kr., fortæller Pauli Andreasen.

Om Glastron 200 lyder det videre:

- Det er en eftertragtet model med hardtop, stort elektrisk skydetag over cockpit, kæmpe solseng agter, mange komfortable siddepladser i cockpit, solseng på forskib. Båden har stor owners cabin med eget toilet og separat brus, stor gæstekahyt midtskibs med eget toilet og separat brus, forklarer Pauli Andreasen.

Princess 42 HT udstilles også

Princess 42 HT har en stor salon og pantry har al den komfort der skal bruges til ophold om bord, og de to Volvo D6 maskiner på 370 hk pr stk sørger for sporty sejlads hvis det ønskes, eller økonomisk hyggefart. Båden har joystick kontrol der gør havnemanøvrer til en leg, stor Garmin kortplotter, autopilot, vhf, varmeanlæg.

- Under agtersolsengen gemmer sig en garage der er stor nok til at huse en rib gummibåd med motor, samt elektrisk landgangsbro. Der medfølger solafskærmning til frontruder og vaskbart velour overtræk til solmadrasserne. Båden serviceres netop nu af vore teknikere og søsættes efterfølgende, fortæller Pauli Andreasen.

Princess 42 HT koster 2.295.000 kr.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader