Gå til hoved-indhold
Lystfiskeri
Den 62-årige, der er fra Sønderborg, fundet skyldig og idømt 20 dages fængsel og 1 års frakendelse af retten til at føre skib. Foto: Troels Lykke

62-årig lystfisker slingrede i Sønderborg havn i 6 meter jolle med en promille på 3,59

Specialanklager Lars Viereck fra Syd- og Sønderjyllands Politi oplyser til TV SYD, at det af politiets rapport fremgår, at jollens skipper ikke kunne stå på sine egne ben og måtte nærmest slæbes i land af betjentene.

Af Troels lykke |

Forleden stod en 62-årige i Retten i Sønderborg som tiltalt for spritsejlads med en promille på mindst 3,59. Det skete i september 2018.

Specialanklager Lars Viereck fra Syd- og Sønderjyllands Politi oplyser til TV SYD, at det af politiets rapport fremgår, at jollens skipper ikke kunne stå på sine egne ben og måtte nærmest slæbes i land af betjentene - og blodprøven viste altså, at han havde sejlet rundt med en promille på 3,59.

Det skriver TV Syd

62-årig følte sig ikke beruset

Det er en promille, som ville gøre mange bevidstløse.

I retten forklarede den 62-årige, at han havde været ude at røgte sine fiskegarn, og at han ikke følte sig særligt beruset.

Den 62-årige, der er fra Sønderborg, fundet skyldig og idømt 20 dages fængsel og 1 års frakendelse af retten til at føre skib.

Kilde. TV Syd

Motor
content-loader
content-loader
content-loader