Gå til hoved-indhold
Udstyr
De nye GT56- og GT36-transducere tilbyder UHD ClearVü og SideVü scanningsekkolod, så lystfiskere kan se klare billeder af struktur og fisk under og ud til siderne af deres båd. PR-foto

Mere tid til at fiske med Garmins nye GT56/36-transducere - 20 procents mere rækkevidde

De nyeste transducere fra Garmin tilbyder Ultra High-Definition ClearVü- og SideVü-scanningsekkolod med 20 procents større rækkevidde og tre frekvenser for topydeevne med forbedret klarhed, lover Garmin.

Af Troels Lykke |

Garmin introducererer nu GT56 og GT36

- Vi er glade for at føje GT56 og GT36 til vores linje af transducere til lystfiskere, der ønsker at tage deres fiskeri til det næste niveau med de klareste data fra et scanningsekkolod, siger Dan Bartel, vicepræsident for globalt kundesalg hos Garmin.

Barel fortæller videre i en pressemeddelelse fra den amerikanske virksomhed:

- Med optimeret SideVü-ydeevne og flere ekkolodsfrekvenser tilpasser disse nye transducere sig let til alle fiskestilarter og vandområder, så lystfiskere kan dække et større område end nogensinde før.

De nye GT56- og GT36-transducere tilbyder UHD ClearVü- og SideVü-scanningsekkolod, så lystfiskere kan se klarere billeder af struktur og fisk under og ud til siderne af deres båd.

20 procents større rækkevidde

Garmins UHD SideVü-ekkolod har nu 20 procents større rækkevidde ved 1.000 kHz, så lystfiskere kan scanne farvande længere og mere detaljeret end nogensinde.

Udover UHD ClearVü- og SideVü-scanningsekkolod tilbyder alt-i-én GT56-transduceren høj og bred CHIRP-traditionelt ekkolod med klar måladskillelse og definition op til 800 fod under båden.

Med flere scannings-ekkolodsfrekvenser kan lystfiskere foretage enkle justeringer for det vand, de fisker. Både GT56 og GT36 leverer 455 kHz, 800 kHz og 1.000 kHz for forbedret scanningsydelse på forskellige dybder.

De understøtter samtidig Garmins nye højkontrast-levende scannings-ekkolodsfarvepaletter, hvilket gør det lettere at skelne fisk fra strukturbaseret på brugerens præferencer og fiskeforhold.

Med syv nye levende farvemuligheder tilføjet, tilbyder Garmin nu et valg af 16 farvepaletter.

Priser

Garmin er desuden begejstret for at kunne fremvise den nye ECHOMAP UHD “sv” og ECHOMAP Ultra-bundles med GT56-transduceren inkluderet.

Bundlerne har varierende vejledende priser fra 10.599 til 25.599 danske kroner. GT56 og GT36 sælges også individuelt med vejledende udsalgspriser på henholdsvis 3.349 og 3.799 kroner med inkluderet agterspejl- og trollingmotor-monteringshardware.

De er kompatible med GPSMAP 8400xsv-serien, de nye GPSMAP 723, 923 og 1223 “xsv” -plottere samt ECHOMAP Ultra-serien og ECHOMAP UHD “sv -plottere. Alle forventes at være tilgængelige næste måned.

Få flere oplysninger på www.garmin.com/marine.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader