Gå til hoved-indhold
Store både
Ibiza-bådenes kendetegn er kraftige gummifendere i skrogsider og stævnen, bundfaconen er med ekstra bred chine, som gør bådene stabile og velsejlende, fortæller importøren Baadhuset.dk. PR-foto

Norskbyggede Ibiza-motorbåde importeres nu af Baadhuset i Beder

Ibiza er eneste tilbageværende værft, der bygger deres både i Norge i segmentet for udenbordsmotorer. Nu sælges den i Beder syd for Aarhus af Baadhuset.dk

Af Troels lykke |

Ibiza-motorbåde sælges nu i Danmark. Det eneste tilbageværende værft, der bygger deres både i Norge i segmentet for udenbordsmotorer.

For ikke så mange år siden var der snesevis af værfter i Arendal-området, men nu er det således blot IBIZA, der er tilbage, fortæller Baadhuset.dk syd for Aarhus.

IBIZA: Vi har høj byggekvalitet

Helge Duus, er grundlægger af værftet, forklarer, at det kan lade sig gøre, da produktionen er optimeret til at være rationel:

- IBIZA er både i en meget høj byggekvalitet med en flot finish. Kendetegnet er kraftige gummifendere i skrogsider og stævnen, bundfaconen er med ekstra bredt chine, som gør bådene utroligt stabile og meget velsejlende. IBIZA prioriterer sejlegenskaber og sikkerhed meget højt, hvilket også bliver bekræftet i mange uafhængige test rapporter.

Grundlæggeren fortæller videre:

- IBIZA er en eksklusiv båd udført i smagfulde farver og kvalitets materialer. Du skal heller ikke ud og tilkøbe masser af udstyr, standardpakken er særdeles omfattende, teak på gulve, teakborde, vandskyllende toilet ført til septiktank, høj kaleche med støddæmpere, som lægges ned i garage, flad havnecover, bundmaling, komfur, køleskab fra 680T og op, blot for at nævne noget af det omfattende udstyr.

Første båd ses på Copenhagen Boat Show

Første båd, der kommer til Danmark, er 680T, som tilbydes med en Suzuki-motor på hækken. Den er ligeledes planlagt til at blive vist på Copenhagen Boatshow i Ishøj.

På den store bådudstilling i Fredericia i 2021 er den store premiere planlagt med fire Ibiza-både på Baadhusets stand.

Ibiza-bådene er meget populære blandt de lidt bedre stillede folk  i Oslofjorden.

499.800 kr. med 150 hk Suzuki

Introduktionsprisen på 680T med flot udstyr og en 150HK Suzuki, som giver 38 knob, bliver på 499.800 kr.

- Vi var importør på de norske Skibsplast-både indtil værftet lukkede efter over 50 år i branchen, vi solgte stabilt 8-10 både fra værftet om året, understreger Claus Bak fra Baadhuset.dk i Beder og fortsætter:

- Derfor var det et must for os, at en arvtager skulle være et rent norsk produkt, så der var egentlig ikke så mange valgmuligheder. Vi forventer os meget af disse meget fine og velsejlende både i en utrolig flot byggekvalitet.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader