Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Henning Uldall ses her på sin nye arbejdsplads fra den 1. august 2020. Foto: Reese Marin

Erfarne Henning Uldall går ombord hos Reese Marin

Kvalificerede medarbejdere hænger ikke på træerne i den maritime verden. Glæden er derfor stor hos sønderjyske Reese Marin, der netop har ansat den tidligere medarbejder hos X-Yachts, Henning Uldall. Han bliver ansvarlig for service- og  kundedelen i virksomheden.

Af Sara Sulkjær |

Først flyttede Reese Marin om på Sydhavnen i Aabenraa med ny salgs- og udstillingsbygning samt vinteropbevaringshal på 3.800 kvadratmeter og egen marina til følge. 

Nu er det så medarbejderstaben hos den sønderjyske bådforhandler, der udvides. Den 1. august går Henning Uldall ombord som ansvarlig for service- og  kundedelen i virksomheden:

- Henning Uldalls kompetencer passer perfekt ind i vores strategi og vision med vores nye bådcenter. Han er vokset op med med en båd under sig og besidder en professionel struktur, fortæller Kasper Reese i en pressemeddelelse.

Ansættelse efter fremgang

I Aabenraa skal Uldall blandt andet aflaste virksomhedens mangeårige servicechef og medejer Michael Hohmann, der fremover vil koncentrere sig om udførsel af serviceopgaver samt afleveringer.

Ansættelsen følger i kølvandet på Reese Marins seneste fremgang som importør og eneforhandler af Danmarks bredeste sejl- og motorbådsprogram. 

Et program, der blandt andet tæller både fra kendte mærker som Dehler, Hanse, Marex og Targa.

En kvalificeret medarbejder

Det er langt fra første gang, at Henning Uldall sætter sine ben på den maritime scene.

Uldall er i forvejen et kendt ansigt i bådebranchen og var gennem flere år ejer af Lock Marine i Skærbæk, mens han nu kommer til Reese Marin fra en stilling hos X-Yachts i Haderslev:

- Kvalificerede medarbejdere med en profil som Hennings er svære at finde i den maritime branche, så vi er stolte over, han valgte at blive en del af Reese-teamet. Vi har høje forventninger til samarbejdet og glæder os til kunne præsentere Henning for vores kunder og værfter, understreger Kasper Reese. 

Motor
content-loader
content-loader
content-loader