Gå til hoved-indhold
Trolling
LiveScope er også udstyret med et Attitude Heading Reference System (AHRS), der konstant justerer ekkolodstråler for at kompensere for bådbevægelse, så lystfiskere, selv under barske forhold, vil se et stabilt ekkolodsbillede.

Garmin tilføjer Perspective Mode til Panoptix LiveScope live-scanning ekkolod

Den alsidige trollingmotorholder giver et nyt 'lystfiskersperspektiv' til lavt vand. - Borte er dagene med at kaste blindt efter flokke af fisk under dokker og langs kystlinjer takket være den nye LiveScope Perspective Mode, forklarer Garmin.

Af Troels lykke |

Garmin annoncerer nu en ny Perspective Mode-funktion og transducerpositioneringsudstyr til Panoptix LiveScope™ ekkolod.

Som det første realtidsscanning-ekkolod til rekreativt fiskeri har LiveScope forvandlet måden, hvorpå fiskere fisker ved at levere levende billeder af struktur, agn og fisk, der svømmer rundt om og under båden, selv mens de ikke bevæger sig, fortæller Garmin Danmark til Motorbaadsnyt.dk.

Nem tolkning

Udover de eksisterende LiveScope Forward- og Down-tilstande kan lystfiskere bruge den nye perspektivtilstand til en hidtil uset overhead-synlighed, der er perfekt til lavt vand.

- Borte er dagene med at kaste blindt efter flokke af fisk under dokker og langs kystlinjer takket være den nye LiveScope Perspective Mode, forklarer Dan Bartel, Garmins Vice President of Global Consumer Sales, og uddyber:

- LiveScope kombinerer to spilskiftende innovationer, scannende ekkolod og live ekkolod, for at levere det bedste fra begge teknologier. Lystfiskere kan nu se og nemt tolke utroligt detaljerede realtidsbilleder af, hvad der er omkring og under deres båd fra tre forskellige vinkler, alle med en brugervenlig montering.

Juster uden værktøj

Med det nye Perspective Mode Mount kan LiveScope LVS32-transduceren let justeres, så den passer til en lystfiskers fisketeknikker og præferencer.

Ingen værktøjer kræves, og kortplotteren registrerer automatisk, hvilken tilstand der bruges.

Du skal blot dreje transduceren sidelæns for at aktivere den nye perspektivtilstand "top-down" for at se et bredt overblik over, hvad der er foran båden op til 50 fod væk, peg transduceren fremad for at se omkring båden, og peg den nedad for at se direkte under båden.

Giver skarpe ekkolodbilleder

Alle tre tilstande giver utroligt skarpe, realtidsscannende ekkolodbilleder af fisk, der svømmer og bevæger sig mod eller væk fra båden og under overfladen med bemærkelsesværdig målseparation og klarhed.

LiveScope er også udstyret med et Attitude Heading Reference System (AHRS), der konstant justerer ekkolodstråler for at kompensere for bådbevægelse, så lystfiskere, selv under barske forhold, vil se et stabilt ekkolodsbillede.

Parret med et Panoptix LiveScope-system kræves Perspective Mode Mount-tilbehør til lystfiskere, der ønsker at drage fordel af Perspective Mode-teknologien.

LiveScope-systemet inkluderer en kompakt GLS 10 ekkolod black-box med en LVS32-transducer og et simpelt plug-and-play Garmin Marine Network-stik til nem installation og integration med en kompatibel Garmin-kortplotter.

Garmins Panoptix LiveScope blev første gang introduceret på markedet i 2018, hvor det gik videre til 2018 ICAST Best of Show og Best Electronics prisuddelingen.

LiveScope blev æret som Årets teknologi 2018 af National Marine Electronics Association (NMEA), og blev også udnævnt til 2019's Top Product af Boating Industry.

Koster 849,00 kr. 

Den nye LiveScope Perspective Mode Mount forventes at være tilgængelig i marts 2020 med en vejlende udsalgspris på 849,00 danske kroner.

LiveScope er kompatibel med GPSMAP® 8400/8600-serien MFD'er, GPSMAP 7400/7600-serien, GPSMAP 7x2 / 9x2 / 12x2 Touch / 7x2 Plus / 9x2 Plus / 12x2 Plus-serie, ECHOMAP ™ Plus 70cv / 70sv / 90sv-serie, ECHOMAP ™ UHD 70cv / 70sv / 90sv-serien og ECHOMAP ™ Ultra-serien.

Besøg garmin.com/panoptix for mere information, videoer og billeder.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader