Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Byg din egen båd op. Her ses en Activ 755 Open.

Sådan bygger du din Quicksilver - se ny båd-konfigurator

Hvilken motor, hvilket udstyr og hvilken pris? Alt sammen er noget, du kan klikke dig frem til, fortæller Mads Dahl Jeppesen fra Jørgensen & Dahl A/S.

 

Af Troels Lykke |

Båd-konfiguratoren er et sammenligningsværktøj. Vejledende udsalgspriser bliver vist for hvert element, du vil tilføje din konfiguration. For eksempel vises forskellige motorer med prisforskellen lige ved siden af.

Det er også muligt at udvælge ekstra udstyr som vandskistang eller badeplatforme til præcis det budget, du har afsat. I højre kolonne på Quicksilvers hjemmeside vises den totale pris altid med og uden moms.

Sidste trin

Sidste trin i konfiguratoren giver dig mulighed for at modtage en oversigt over din skræddersyede båd på email. Derudover kan du sende din konfiguration til en ven. Enten for at gøre hende eller ham jaloux eller for at foreslå et fælles køb, fortæller Jørgensen og Dahl i Hundige Havn på deres hjemmeside.

Det er også muligt at vælge en forhandler og spørge efter et tilbud. På denne måde kommer du i kontakt med en officiel Quicksilver-forhandler i nærheden af dig, og du vil modtage et personligt tilbud ved siden af de vejledende udsalgspriser, du allerede kender.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader