Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Denne motorbåd havde problemer med styring nord for Hornbæk, så haverist drev vest mod sejlrenden, indtil frivillige reddere kom til undsætning. Det er kutyme at man melder sig ind i Dansk Søredningsselskab når man reddes. Foto: Dansk Søredningsselskab

Havareret motorbåd drev mod sejlrende ved Nordsjælland - reddet af Dansk Søredningsselskab

Under søndagens operative træning af besætning på rescue Heimdall gik alarmen. En motorbåd havde problemer med styring nord for Hornbæk.

Af Troels Lykke |

Under søndagens operative træning af besætning på rescue Heimdall gik alarmen, da en motorbåd havde problemer med styring nord for Hornbæk.

Kursen blev sat, fordi haveristen drev vest mod sejlrenden. Han blev herefter lokaliseret og bugseret ind til Hornbæk Havn, forklarer Dansk Søredningsselskab.

85. redning i Helsingør i 2020

Denne aktion var den lokale Helsingør Redningsstations 85. i år, og i det hele taget har søredningsselskabet haft travlt på landsplan.

De 11 redningsstationer i Danmark har således indtil dato haft 897 udrykninger - en kraftig stigning i forhold til sidste år, hvor der i alt blev rykket ud til søs 599 gange, skriver sn.dk.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader