Gå til hoved-indhold
Havne
På Dyvig Bro stilles gratis cykler til rådighed og der er paddle boards til rådighed. Endvidere finder mange gæstesejlere, at modtagelsen af den sejlende havnemester, som anviser en plads. Foto: Troels Lykke

Dyvig Bro på Als kåret som Årets Havn 2020 efter højt serviceniveau

Den familieejede Dyvig Bro løb med Danske Tursejleres pris som Årets Havn. Prisen tildeles blandt andet for et højt serviceniveau og masser af aktiviteter til både små og store sejlere.

Af Troels Lykke |

- Dyvig Bro er et godt eksempel på, hvordan et højt serviceniveau kan gøre selv en lille havn levende og attraktiv, siger forretningsfører i Danske Tursejlere, Leif Nielsen.

Danske Tursejleres medlemmer har igen i år været flittige til at stemme på Årets Havn. Modtageren af den prestigefyldte titel, og en præmie på 5.000 kroner, blev Dyvig Bro, som ligger smukt i bunden af Dyvig på den nordlige side.

Det skriver Danske Tursejlere til pressen.

Normalt kåres Årets Havn på FLID’s havnemesse i november i Messe C i Fredericia, men grundet Covid-19-situationen er havnemessen aflyst. Derfor offentliggøres resultatet nu i Tursejlernes blad nr. 4.

Familien Larsen i Dyvig Bro tog imod med glæde og stolthed

Prisoverrækkelsen fandt sted ved Dyvig Bro den 17. oktober 2020, hvor Danske Tursejleres næstformand Claus Boisen overrakte prisen til Bent Larsen, John Larsen og hustruerne Charlotte og Tina fra Dyvig Bro.

Familien Larsen modtog prisen med glæde og stolthed på Als.

En pris, som familien har arbejdet på at opnå gennem flere år, og som nu kan bruges i markedsføringen af Dyvig Bro, så flere sejlere kan finde vej igennem ”E Gaf” i bunden af Stegsvig og ind i dette fantastiske område ved Dyvig og Mjels vig.

En naturperle i det sønderjyske farvand

Det er 13. gang, at Danske Tursejlere kårer Årets Havn ved en afstemning blandt sine 13.000 medlemmer. I år havde 1.973 afgivet deres stemme, som var fordelt på 138 havne.

I top-5 endte i vilkårlig rækkefølge: Bogense Marina, Dyvig Bro, Nyhavn 2 i Middelfart, Sundsøre Lystbådehavn og Juelsminde Lystbådehavn.

Dyvig Bro vandt blandt andet kapløbet om prisen, da den er familieejet og drives af mennesker, som har lysten og evnen til at give en speciel oplevelse til alle gæstesejlere.

Der er livlig aktivitet på havnen, og der udvikles konstant på at forbedre serviceniveauet. Blandt andet finder man en meget populært badeborg, som sejlerbørnene elsker og hygger sig med.

Gratis cykler

Der stilles desuden gratis cykler til rådighed, og der er paddle boards til fri afbenyttelse. Endvidere finder mange gæstesejlere, at modtagelsen af den sejlende havnemester, som anviser en plads, er en helt fantastisk service, som gør oplevelsen med at anduve Dyvig Bro til noget helt unikt.

Området er naturskønt og indbyder til oplevelser både på land og langs den smukke kyst. Det har medlemmerne af Danske Tursejlere også lagt vægt på og fremhæver blandt andet udflugtsmålene Holm Vineri, Jollmand’s Gård, Hjortespringbåden samt naturligvis Oplevelsesparken Universe, hvortil der kører gratis bus om sommeren.

- Vi er naturligvis taknemmelige for kåringen som Årets havn 2020, hvilket jo er en anerkendelse af det store arbejde, som vi gør for vores sejlere. Titlen som Årets Havn både motiverer og forpligter til at gøre en ekstra indsats, siger Bent Larsen fra Dyvig Bro.

- Også hos FLID ønsker vi et stort tillykke med prisen som Årets Havn, som er en stor cadeau til familien Larsen, der driver havnen med et stort ønske om at skabe de bedste rammer for tursejlere, understreger Jesper Højenvang, direktør i FLID.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader