Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Henrik Reese står her ved en Marex og har et stort smil på for tiden. I dag er sønnen Kasper hovedaktionær i firmaet. Foto: Troels Lykke

Halvdelen af Reese Marines kunder fra Tyskland forsvandt - alligevel slår bådsalg rekord

Tyske kunder var i foråret ude af billedet, da den tyske grænse var lukket - det så sort ud for Reese Marin. Men siden steg antallet af danske kunder, lyder det fra Aabenraa. Et krise-år bliver til et boom-år for bådhandleren, skriver TV Syd.

Af Troels Lykke |

Normalt er halvdelen af de kunder, der træder ind ad døren i bådforretningen Reese Marin i Aabenraa, fra Tyskland. 

Men der er ikke meget normalt ved 2020, og det oplevede bådhandler Henrik Reese særligt i foråret.

- Vi havde netop været på messe i Düsseldorf og bestilt en bunke både, og så kom corona og lukkede for vores tyske kunder. Det var en lidt skræmmende situation, siger Henrik Reese til TV Syd.

For med de tyske kunder ude af billedet, ville det se sort ud for Reese Marin. Men i takt med at aflysningerne fra de tyske kunder strømmede ind, steg antallet af danske kunder.

Fra krise-år til boom-år

- Nu har vi totalt udsolgt. Vi har ikke en eneste båd i Reese Marin tilbage. Og det kan være svært at skaffe flere både, fortæller Henrik Reese, der til avisen også fortæller, at det er helt usædvanligt, at et krise-år bliver til et boom-år for bådhandleren.

I juni måned i år har Dansk Sejlunion ligeledes udstedt næsten tre gange så mange speedbådsbeviser som i juni måned sidste år.

Også i Kolding har havnemester Lars Guldberg oplevet den store interesse for at komme ud på vandet, da de har fået 138 nye kunder siden nytår.

Kilde: TV Syd

Motor
content-loader
content-loader
content-loader