Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Jægeren blev hentet af en redningshelikopter på Syddjurs. Arkivfoto: Troels Lykke

Jæger lå i vandet men klamrede sig til stævn på skydepram - telefon var redning

Der blev sendt en helikopter ud til jægeren, mens ambulancer var på stranden i Syddjurs og tog imod manden, der blev afleveret på kysten af redningshelikopteren, skriver TV2 Østjylland. Skydepram var kæntret.

Af Troels Lykke |

Onsdag eftermiddag  modtog Østjyllands Politi et opkald fra en mand, der et sted cirka 600 meter ude fra kysten ved Begtrup Vig på Syddjurs, ligger og klamre sig til stævnen på sin båd.

Han fortæller, at han ligger i det kolde vand, da han har været på jagt i sin skydepram, men undervejs er den kæntret, og nu kan han ikke selv komme op igen.

Det satte gang i den helt store redningsaktion, hvor Østjyllands Politi også var til stede. 

Hentet af helikopter

Der blev sendt en helikopter ud til jægeren, mens ambulancer var på stranden og tog imod manden, der blev afleveret på kysten af redningshelikopteren, skriver TV2 Østjylland.

Ambulancefolkene vurderede, at hans tilstand var stabil, og at han fortsat var opvarmet på trods af, at han havde ligget i det kolde vand.

Mobil var redning

Ifølge vagtchefen har han været heldig, at han har haft sin mobiltelefon med sig. 

- Det er altid en fordel at have sin mobiltelefon på sig i sådanne situationer. I den her situation har mobiltelefonen kunnet vise præcist hvor på vandet, han var, og det kan have hjulpet til, at han hurtigere er blevet reddet ind, siger vagtchef hos Østjyllands Politi Jens Henrik Jensen til TV2 Østjylland.

Kilde. TV2 Østjylland

Motor
content-loader
content-loader
content-loader