Gå til hoved-indhold
Småbåde
Topfarten er 43 knob. PR-fotos
Småbåde
Småbåde

Finske Yamarin 63 DC til dag- og weekendture

Yamarin 63 DC  er skabt til dagsejlads eller weekendture, hvor man fx kan stå på vandski fter båden eller bare nyde sejlturen og tage en badetur med familie eller venner. Topfarten er 43 knob med en 150 hk Yamaha-motor.

Af Troels lykke |

Yamarin 63 DC, minder om Yamarin 63 BR, og om den meget solgte  Yamarin 88 Day Cruiser. 

Både, der også har store badeplatforme og det sort grafisk element på siderne af skroget, der gør bådene mere sporty at se på.

Den nye Yamarin 63 DC har, sammen med Yamarin 63 BR, et nyt skrog. 

10 tommer Yamarin Q-smartskerm som standard

Føreren af båden har en 10 tommer Yamarin Q-smartskærm, hvor der bliver vist sejldata og infotainment-systemmet viser en del praktiske tal til sejleren.

Yamaha-motoren, der sælges med, kan også få integreret data på Yamarin Q-smartskærm.

Yamarin-bådene har en Yamarin App-mobilapplikationen, som indeholder bl.a. fra bådens og motoren og en automatisk logbog, som kan komme brændstofsforbrug til gode. Den viser også vejrudsigter, batteribrug og man kan se hvor man har sejlet.  

Plads i stort cockpit

I den 2,35 meter brede båd er der plads til at 4-5 personer kan sidde ved cockpitbordet, når co-pilottens rygstøtte vendes om.

Føren har god fodstøtte, der er med til at sikre at føreren af båden sidder godt, forklarer den danske importør Preben Hansen fra Yamaha i Odense.

I cockpittet er der også mulighed for at overnatte, men ellers er det nede om læ at to voksne mennesker kan ligge.

Kahyttens skydedør fungerer som trappe til fordækket. Kahytten er ikke en du opholder dig i, hvis du ikke sover, men den er rummelig og lys, når man tænker på at båden kun er 6,3 meter lang, og hvor hovedvægten af pladsen er placeret i cockpittet.

Yamarin 63 DC  er skabt til dagsejlads eller weekendture, hvor man fx kan stå på vandski fter båden, der ifølge den danske importør, kan sejle 43 knob med en 150 hk Yamaha-motor efter sig.

Rattet er med hydraulik, hvilket gør det let at dreje på det uden man får skader i hånden efter sejlads en hel dag.

Strategi om mere komfort

Det nye design er skabt ud fra strategien om mere komfort. Læg mærke til agter delen. Her er big size badeplatform. Her sikre man komfortabel cirkulation ind i båden, men styrbord til bagbord.

Det er helt bevist at garagen til kalechen er konstrueret der hvor den er. Det er komfortabelt at håndtere kalechen fra den position og ikke mindst, ”væggen” bryder det vakuum sug der kan opstå når man sejler frisk til. Det øger komforten.

- Den ægte teak er naturligvis med certifikat. Her tænkes både på miljø og sikkerhed ombord. Teak er meget skrid sikeret og giver et kvalitets præg, forklarer Preben Hansen, importør fra Yamaha i Odense.

Yamarin 63 DC

Længde: 6,3 m

Bredde: 2,35 m

Person antal: 6

Vægt: ca 990 kg

Motoranbefaling: 115–150 hk

Topfart: 43 knop (Yamaha F150)

Forhandler: Yamaha Odense

Læs mere om båden

Motor
content-loader
content-loader
content-loader