Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Det avancerede udstyr ombord inkluderer højteknologisk kommunikation, våbenskab, dedikeret kontorplads til forhør og båreposition til sårede.

Tuco Marines bud på politiets patruljebåd i verden med våbenskab og forhørslokale

Tuco Marine - ProZero International, præsentere nu en ny stor politibåd, da markedets efterspørgsel efter politi- og sikkerhedsfartøjer aldrig har været på et højere niveau, lige fra arktiske områder, Middelhavet, Golfen eller til patruljering havnene i verdens største byer.

Af Troels Lykke |

Det nye skib er en ny og større ProZero Patrulje Båd. Båden måler 16 x 4,35m og er i stand til at håndtere selv de mest hårde miljøer og forhold.

ProZero International har udviklet båden til detaljerede brugerkrav og til specifikke patrulje og sikkerhedsopgaver som officer og troppetransport, hurtige indsatser, redning og patruljering samt boarding af skibe til søs.

Den nye ProZero 16m Patrol er baseret på Tuco Marines ProZero-koncept og er designet til at sikre fuld brug af den nyeste teknologi til at understøtte avanceret driftsstyring og hurtige indsats og redningsmissioner.

Designet til betjente

Båden er designet til at rumme betjente, besætninger og indsatspersonale og det nyeste udstyr ud over en dedikeret styrmand og et ekstra besætningsmedlem, fortæller Tuco-værftet fra Faaborg i en pressemeddelelse.

Skroget er specielt tilpasset til at imødegå to udfordringer, der er svære at løse på én gang: på den ene side en lav skrogmodstand for at nå høje hastigheder og minimere brændstofforbruget, og på den anden side antiroll og stor kursstabilitet, der sikre høj sikkerhed og comfort ved høj hastighed missioner.

Standardbåden er udstyret med Z-drev, og det dybe V-skrog gør båden yderst sødygtig. Men den 16 m patruljebåd kan også leveres med en række alternative fremdrivningssystemer såsom IPS, Waterjets eller overfladedrev.

Og Designet muliggør hurtige missioner også under de mest udfordrende vejrforhold. Det effektive design understøtter yderligere omfattende operationer over lange tidsperioder.

Våbenskab og kontor til forhør

Det avancerede udstyr ombord inkluderer højteknologisk kommunikation, våbenskab, dedikeret kontorplads til forhør og båreposition til sårede.

ProZero fartøjet kan også udrustes til at tilbyde et indbygget dæksskinne system, der giver brugerne mulighed for hurtigt at konfigurere dækket til at rumme en række ekstraudstyr, våben eller andre missionsspecifikke laster.

ProZero-både er bygget af lette kompositmaterialer, der sikrer den lave vægt, en høj brændstofeffektivitet og lav emission af drivhusgasser. Derudover minimeres behovet for vedligeholdelse. Takket være den lave vægt og ProZero-skrogprofilen er båden i stand til at nå høje hastigheder under fuld last

Kabinen er designet med særlig opmærksomhed på ergonomi og arbejdsmiljø. Kabinen er isoleret for at sikre høj komfort og let kommunikation under alle driftsforhold, og layoutet er udviklet med det formål at lette arbejdsgangene ombord, ikke kun under indsatser eller boardings, men også under transport til og fra indsatsstederne.

Cockpitlayoutet er indrettet til at maksimere brugen af avanceret missions styring og elektroniske navigationshjælpemidler.

Vi er begejstrede

”Vi er enormt begejstrede for og stolte af denne nye patruljebåd. Vi har arbejdet hårdt, og den nye båd er virkelig i toppen af den teknologi og de produkter, vi har udviklet og raffineret i årevis. Vi håber, at denne nye båd kan bidrage til at beskytte betjente og andet professionelt indsatspersonale og give dem det bedste og mest moderne udstyr, der fungerer overalt i verden fra Middelhavet eller Golfen til de Arktiske regioner. siger Jonas Pedersen, administrerende direktør hos ProZero International.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader