Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Der er et købestærkt publikum i Aarhus og i det østjyske, fandt importør Niels Stielund. PR-foto
Kort Nyt
Kort Nyt

Aarhus-sejlere viste størst interesse for luksusbåden Sessa Marine 42 Flybridge

- Interessen under Åben Båd i Aarhus var specielt stor for model F42, hvor man kan få 42 fods luksus med flybridge for 4,5 mio. kroner – vel at mærke med 2 x Volvo IPS400 med joystick, forklarer importør Niels Stielund fra Carver Yachts.

Af Troels Lykke |

Jyderne fik pludselig en udstilling med italienske både, der er kendt for et tjekket design.

Det skete fredag den 28. og lørdag den 29. august, afholdt af Carver Yachts Scandinavia med et Åben Båd-arrangement i Aarhus Havn. Det skete i samarbejde med Aarhus Kommune, Aarhus Motorbådsklub samt restaurant Anker.

Der blev fremvist fire motorbåde fra italienske Sessa Marine i størrelserne 27, 38 og 42 fod – med og uden flybridge.

Arrangementet blev afholdt i bedste corona-stil med håndsprit og god afstand, og efter aftale med Aarhus Kommune blev arrangementet afholdt med brug af forudgående tidsbestilling til fremvisning af de enkelte både for at minimere antallet af mennesker på kajen og i bådene på samme tid, kunne Motorbaadsnyt.dk konstatere, da vi var forbi udstillingen.

Størst interesse for Sessa Marine 42 Flybridge

Mere end 40 par og familier havde booket tid til at se de stilsikre italienere, som bestod af en 27 fod lang båd fra Key Largo-serien, en 38 fods Sport Cruiser samt to forskellige F42'ere fra Flybridge-linjen.

- Interessen under Åben Båd i Aarhus var specielt stor for model F42, hvor man kan få 42 fods luksus med flybridge for 4,5 mio. kroner – vel at mærke med 2 x Volvo IPS400 med joystick, forklarer importør Niels Stielund fra Carver Yachts.

Key Largo 27 til 750.000 kr.

En mindre båd blev også vist frem:

- Som noget nyt havde vi også hjemtaget en model Key Largo 27 med indenbords-Volvo-motor, teakdæk og stort set alt i udstyr for at afprøve dette marked i niveauet fra 750.000 kroner. Også her var der stor interesse fra de mange, som har ”testet” deres sejlinteresse i en ældre brugt båd, og som nu gerne vil opgradere til en ny og langtidsholdbar løsning, siger Niels Stielund.

Alle fremmødte havde ros til bådenes design, kvalitet og materialevalg, og flere er nu i dialog med Carver Yacht Scandinavia om detaljer for en eventuel bestilling til levering i den nye sæson.

Gratis champagne ved restaurant Anker

- På et tidspunkt om lørdagen, hvor vejret var fantastisk, havde vi en del mennesker, som ventede på deres tur til besøg i bådene, og her var restaurant Ankers champagne Tuk-Tuk på kajen et stort hit, fortæller Niels Stielund, som havde arrangeret gratis champagne til de fremmødte kunder.

- Vi glæder os over, at så mange mennesker kom til dette improviserede arrangement, som kom i stand på baggrund af årets aflyste Copenhagen Boat Show i Ishøj Havn, fortsætter Stielund.

Tak til kommunen og motorbådsklub

Opbakningen fra de lokale var ligeledes afgørende:

 - Vi er specielt glade for den opbakning, vi også fik fra såvel kommune som motorbådsklub. En stor tak til dem for udlån af kajen og broen vi fik stillet til rådighed, således at vi kunne bakke alle fire både ind til broen ved siden af hinanden. Dette arrangement vil vi helt sikkert gentage i Aarhus Havn, slutter Niels Stielund.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader