Gå til hoved-indhold
Udstyr
Sammen med den markant øgede opløsning inkluderer den mellemstore GPSMAP x3-serie modeller, der tilbyder næsten dobbelt så stor processorkraft som den tidligere generations enheder2, så brugerne vil drage fordel af øget ydeevne på tværs af hele bådens netværk. PR-foto

Garmins GPSMAP x3-kortplottere får bedre display og flere premiumfunktioner

De nye 7-, 9- og 12-tommer kortplottere og kombinationsenheder transformerer den måde lystfiskere, cruisere og sejlere ser over og under vandet. Derudover tilbyder GPSMAP 923- og 723-modellerne henholdsvis 50% og 60% flere skærmpixler sammenlignet med tidligere modeller.

Af Troels Lykke |

Garmin introducerer nu GPSMAP® 723, GPSMAP 923 og GPSMAP 1223-serien - den næste generation af mellemstore kortplottere og kombinationsenheder, der tilbyder et slankt og strømlinet design, forbedret displayoptik og et robust funktionssæt, der problemfrit integreres i et Garmin-marinesystem - tilgængeligt med og uden indbygget ekkolod.

- Baseret på arven fra vores flagskib, GPSMAP-serien, er vi glade for at udvide premium-looket og funktionssættet fra vores dygtigste plottere på tværs af hele produktlinjen, siger Dan Bartel, Garmins vicepræsident for det globale kundesalg, i en pressemeddelelse.

Han forklarer videre:

- Sammen med den markant øgede opløsning tilbyder de mellemstore GPSMAP x3-serie-modeller næsten dobbelt så stor processorkraft som den tidligere generations enheder, så brugerne vil drage fordel af øget ydeevne på tværs af hele bådens netværk.

Slankt og fantastisk udseende

GPSMAP x3-serien er designet til en bred vifte af dash-konfigurationer og har slanke designkanter med kant-til-kant-glasskærme.

Det maksimerede glasdesign kan monteres på forskellige måder og giver et reduceret fodaftryk.

Med god klarhed og læsbarhed i sollys tilbyder GPSMAP 1223- og 923-modellerne IPS-touchscreens i høj opløsning, der giver ensartede, nøjagtige farver, der kan ses fra alle synsvinkler, selv med polariserede solbriller.

Derudover tilbyder GPSMAP 923-og 723-modellerne henholdsvis 50% og 60% flere skærmpixler sammenlignet med tidligere modeller.

For eksisterende Garmin-kunder, der ønsker at opgradere til den nye GPSMAP x3-serie, er et eftermonteringssæt tilgængeligt for nem installation.

Premium processorkraft

Den premium-effekt, der findes i GPSMAP x3-serien, tilbyder næsten dobbelt så stor processorkraft som den forrige generation og gavner alle indbyggede sensorer som ekkolod, radar, kameraer, video og digital switch og forbedrer samtidig brugeroplevelsen på tværs af hele netværket.

Disse systemer er hurtige og lydhøre og refererer til 10Hz GNSS (GPS, GLONASS og Galileo) for nøjagtig positionering og jævn hastighed såvel som data om kurs over jorden (COG).

Forøgelsen af processorkraft leveres af Garmins hurtigste kortlægningsfunktioner, så der er næppe forsinkelse, selv ved høje hastigheder.

Indbygget ekkolod og enestående kartografidækning

Ekkolodskombiversionerne (xsv-serien) tilbyder indbygget support til 1 kW traditionel CHIRP-ekkolod, så lystfiskere kan se overlegen måladskillelse op til ca. 300 meter under båden.

Disse nye kombinationer har også ekstra støtte til Ultra High-Definition SideVü- og ClearVü-scannings-ekkolod med Garmins nye livlige farvepaletter med høj kontrast, hvilket gør det lettere for lystfiskere at skelne fisk fra struktur. Xsv-modellerne understøtter også den fulde Garmin Panoptix™ all-seeing-ekkolodsproduktlinje, inklusiv den revolutionerende Panoptix LiveScope™. Transducere sælges separat.

Naviger samtidig med selvtillid og lethed takket være Garmins eksklusive BlueChart® g3- og BlueChart g3 Vision-kort med integreret Navionics®-data og Auto Guidance-teknologi.

Garmins kartografi giver desuden uovertruffen detalje og bekvemmelighed for brugerne ved at blande det bedste indhold fra både Garmin og Navionics for at give navigationshjælpemidler, spotlyd, dybdekonturer, tidevand og strømme plus detaljerede havne og lystbådehavne.

For at få de mest detaljerede data kan kunder, der vælger BlueChart g3 Vision, også downloade Garmins højopløste relief shading gennem ActiveCaptain-appen, der kombinerer farve og skygge til et helt nyt detaljeringsniveau til havbunden.

I Europa er højopløst Relief Shading tilgængeligt for farvandene omkring Storbritannien, Irland, Belgien, Frankrig, Tyskland, Holland og Norge.

Problemfri forbindelse og integration

Som alle andre GPSMAP-enheder er den kraftfulde GPSMAP x3-serie fuldt netværkskompatibel med NMEA® 2000 og Garmin Marine Network, hvilket gør det let at opbygge en tilpasset elektronikpakke, herunder ekkolod, radar, autopiloter, instrumenter, kameraer og mere.

De har J1939-motorforbindelse til motorintegration, inklusiv udvalgte Yamaha-motorer, og de er også kompatible med OneHelm™, en eksklusiv funktion, der samler alle funktioner fra tredjepartsenheder som EmpirBus™ digital shift på én skærm.

OneHelm-integration forenkler endvidere kontrol og tilpasning af bådens mest afgørende systemer til én hovedkilde - Garmin-plotteren.

Takket være indbygget Wi-Fi er det let at drage fordel af den gratis alt-i-én Garmin ActiveCaptain-app for at få adgang til OneChart™ -funktionen, Quickdraw™ og ActiveCaptain Community-data og meget mere.

ActiveCaptain leverer også smart-notifikationer direkte til plotteren, softwareopdateringer gennem luften, kapacitetsplanlægningsfunktioner og meget mere.

Forbindes med smartwatches, gWind og andet

Brugere kan også forbinde andre kompatible Garmin-enheder som quatix® marine-smartwatches, gWindWireless 2-transducer, GN Wind-marineinstrumenter og trådløse fjernbetjeninger til GPSMAP x3-serien gennem enhedens integrerede ANT-support.

Endelig vil sejlere sætte pris på den indbyggede SailAssist-funktion, der leverer data, skærme og vejledning, der er nødvendig for at opnå en konkurrencemæssig fordel.

Den nye GPSMAP 723-, 923- og 1223-serie vil være tilgængelig næste måned med henholdsvis 7”, 9” og 12”-skærm.

Ekkolodsversionerne (xsv-serien) har vejledende priser, der spænder fra 9.399 til 24.399 danske kroner, mens versionerne uden ekkolod har vejledende priser fra 7.899 til 22.799 kroner. Få flere oplysninger på garmin.dk/marine.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader