Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Key Largo både sælges nu i Dragør. PR-fotos
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt

Key Largo fra Sessa Marine sælges nu hos Carver Yachts i Dragør

De nye Key Largo-modeller fra Sessa Marine er nu også at finde i sortimentet hos Carver Yachts Scandinavia Aps. Firmaet fokuserer på størrelserne fra 20 til 40 fod. En demo-båd af KL27'er bliver gjort klar til salg i Dragør.

Af Troels lykke |

- Key Largo-serien er en utrolig populær serie af mindre både i størrelserne fra 20 til 40 fod, men i Dragør har man valgt at fokusere på modellerne 24, 27, 34 og 40 fod. Alle modellerne findes med enten indenbords- eller udenbordsmotor, bygges på samme værft og med anvendelse af de samme materialer, som alle de andre luksusbåde fra Sessa Marine i Italien, fortæller importør Niels Stielund til Motorbaadsnyt.dk. 

Carver Yachts Scandinavia Aps er forhandler til hele Skandinavien af såvel Key Largo som Sessa Marine.

Fokuserer på KL24- og KL27-modeller

- Vi har valgt hovedsageligt at fokusere på modellerne KL24 og KL27, begge med indenbords Volvo-motor, Raymarine-kortplotter, musikanlæg, elektrisk toilet med holdingtank med mere, fortæller Niels Stielund fra Dragør.

KL24 med ovennævnte udstyr kan leveres for 785.000 kroner og en KL27 for 895.000 kroner -  begge med en skjult bimini-kaleche, som med et enkelt snuptag rejses fra sit skjul og overdækker cockpittet.

- Ligeledes er der dobbelte solsenge i stævnen samt hjørnesofa og solplads agter som standard på disse luksusudgaver af en dagcruiser, ligesom begge har yderligere kahyt nede med soveplads til 2-3 personer, forklarer Niels Stielund.

KL40 er topmodel

Topmodellen KL40 leveres med tre udenbordsmotorer med en samlet kraft på 1200 hk. Denne model kan samtidig elektrisk folde dele af skrogets sider, således at cockpitområdet udvides og går i ét med havet.

En demobåd af KL27 er i øjeblikket i produktion til forhandleren i Dragør. Denne bliver spækket opmed udstyr, herunder gasblus, to håndvaske, køleskab, separat toilet, teakgulv i cockpit og badeplatform, undervandslys, golden metallic-farve på dele af skroget samt styrekonsol, en 350 hk Volvo V8-motor og en del mere.

- Denne demomodel kan købes for kr. 995.000 kr. og leveres i slutningen af maj, fortæller Stielund.

Carver Yachts Scandinavia Aps i Dragør kontaktes på +45-40 55 44 19.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader