Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Mikkel Beha Erichsen fortæller fra Wallenberg. PR-foto

Live-streaming fra Wallenberg i aften kl. 19 med Beha Erichsen

- Vi tænder kameraet kl. 19.00 torsdag 4. marts og håber at kunne byde indenfor til et par timer med masser af eventyr og gode historier. Marian og jeg vil vise rundt på Wallenberg, vores faste fotograf Hannelore er på kamera, fortæller Mikkel Beha Erichsen. Pris: 100 kr.

Af Troels Lykke |

Isen bryder rundt om Wallenberg, mens vi andre må affinde os med forsat at være frosset fast i coranaen. Men det skal ikke stoppe os fra at drømme, og huske på alle de spændende rejser vi har været på, og glæde os til alle dem der venter forude.

Torsdag d. 4. marts vil det være os en stor fornøjelse at byde alle, der har lyst, med ombord på Wallenberg, når vi sender live fra vores hjemhavn.

Det skriver langturssejler og Tv-vært Mikkel Beha Erichsen og fortsætter:

Vi tænder kameraet kl. 19.00 og håber at kunne byde indenfor til et par timer med masser af eventyr og gode historier. Marian og jeg vil vise rundt på Wallenberg, vores faste fotograf Hannelore er på kamera, og Emil vil stå for teknikken og sørge for at få alle de gode klip og billeder sendt afsted til jer.

Vi vil tage jer med op til polarisens kant, deroppe hvor isbjørne, hvalrosser og store flokke af Belugahvaler lever. Vi vil tage jer med ind i bunden af fjorde, hvor ingen før har sejlet og selvfølgelig vise klip fra dengang, hvor vi og Wallenberg var alt for tæt på en kælvende isbræ.

Vi kan godt love noget søgang og søsyge, og vil helt sikkert også fortælle og vise klip fra dengang, vi dykkede med spækhuggere i det allernordligste Norge, og besteg nogle af de gletchere der er på vej til at forsvinde.

Alfred er gået i lære som fiskehandler, og har lovet at kigge forbi og lave et lille TV-køkken. Alle retter lavet på dansk fisk og blæksprutte.

Vi har en plan for, hvad vi gerne vil fortælle og vise jer, men ved også at jeres spørgsmål og kommentarer meget vel kan sætte en ny og bedre dagorden for, hvad aftenen kan bringe.

Så hop glad med ombord på Wallenberg torsdag d. 4. marts kl 19.00.

Billet til 100 kr.

Her køber du billet

Kh Mikkel & Marian…..og resten af familien.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader