Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
På Refshaleøen kan sejlerne blandt andet nyde lækker streetfood og gå ombord på spændende udstillinger. Foto: Niklas Vindelev

Sejlere kan nu lægge til ved Refshaleøen i dagstimerne

Det er fra 1. maj muligt for de københavnske sejlere at besøge den populære ø mellem til kl. 10 og 24. Det kan ske i både op til 50 fod med en gyldig dags- eller timebillet.

Af Sara Sulkjær |

Sejlerne i København får nu mulighed for at blive en aktiv del af et af hovedstadens mest hippe miljøer på Refshaleøen. Fra den 1. maj er det tilladt sejlerne at lægge til ved øens udvalgte, vestvendte kajkanter, der er opgraderede med nye pullerter og dæk, der skal fungere som fendere, når sejlerne tjekker ind:

- Vi har helt sikkert oplevet en efterspørgsel fra sejlere. Når solen skinner, og der er højt humør, er det jo oplagt at lægge til og for eksempel gå en tur på madmarkedet Reffen, forklarer administrerende direktør for Refshaleøens Ejendomsselskab, Jes Transbøl, til Berlingske.dk.

Europark kontrollerer

I første omgang bliver det udelukkende sejlere i både op til 50 fod, der får mulighed for at gå på opdagelse i de gamle B&W-arealer i tidsrummet mellem klokken 10 og 24. 

- Vi har set på, hvornår der typisk er aktiviteter herude, og det er jo i dagtimerne. Derfor har vi valgt, at det er 10 til 24, påpeger Jes Transbøl.

Tilladelsen til at lægge til og gå i land kan købes i opstillede automater i form af enten en dags- eller en timebillet. Europark Parkeringskontrol vil holde opsyn med området og eventuelt pålægge ikke-betalende sejlere et gebyr på 1.500,00 kr.

Priser på Refshaleøen:
Både op til 20 fod:
Dagsbillet: 200,00 kr. 
Timebillet: 35,00 kr.

Både mellem 20-50 fod:
Dagsbillet: 400,00 kr. 
Timebillet: 55,00 kr.

Kilde: Berlingske

Motor
content-loader
content-loader
content-loader