Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Boat show-direktør Petros Michelidakis: - Næste års boot kommer. PR-foto

boot-udstilling til januar bliver kun for 2G-vaccinerede

- Kun dobbelt covid-vaccinerede eller folk, der har haft corona, kan komme i boot-hallerne til januar. 2G-status for alle besøgende vil blive tjekket ved indgangene, forklarer boot-ledelsen i Düsseldorf. Besøgende på en stand, der har en samtale, må tage masken af.

Af Troels Lykke |

Vil boot finde sted, vil det ikke? Spørgsmålet om, hvorvidt boot Düsseldorf 2022 virkelig åbner i slutningen af ​​januar, diskuteres i øjeblikket af mange mennesker – ikke kun i bådindustrien.

Ud over potentielle besøgende, hvis tal løber op i hundredtusindvis, håber bådudstillerne på verdens største indendørs bådmesse også på klarhed.

Arrangørerne: Boot kommer

Når alt kommer til alt, har antallet af corona-infektioner i Tyskland været stigende i ugevis og ekstremt i de sidste dage, før den anden vinter under Covid-19-pandemien startede.

Alligevel påpeger messeteamet med boatshow-direktør Petros Michelidakis i spidsen to uger efter kickoff-pressemødet i Düsseldorf, at næste års boot løber af stablen.

I en pressemeddelelse forklarer showarrangørerne, hvordan showet, der er planlagt til den 22.-30. januar 2022, vil forløbe - og hvad reglerne er, fortæller tyske Floatmagasin.de.

2G-regel indføres

Den vigtigste ændring er indførelsen af ​​2G-reglen ved indrejse på messeområdet.

- Kun vaccinerede eller restituerede besøgende vil få lov til at komme ind i boot-hallerne på udstillingstidspunktet. 2G-statussen for alle besøgende vil blive tjekket ved indgangene til messeområdet, hedder det i pressemeddelelsen.

Messen holder sig således til corona-beskyttelsesforordningen for området Nordrhein-Westfalen, som blev opdateret den 24. november.

Pligt til masker - undtagen ved standen

Restriktionerne stopper ikke her. På stedet skal alle besøgende på bådudstillingen bære ansigtsmasker, undtagen i det udendørs område. Enhver, der er besøgende på en stand og har en samtale der, som talskvinde Tanja Vellen forklarer, har lov til at tage masken af.

Samtidig er børn op til 15 år ikke berørt af 2G-foranstaltningerne.

Når det er sagt, ser messens administrerende direktør Wolfram Diener ingen grund til bekymring på trods af aflysninger af julemarkeder, fastelavnsparader og andre internationale messer.

- Vi er meget velforberedte og kan konsekvent implementere alle kravene takket være vores PROTaction-koncept på messecentret.

2G regler gælder ikke for udstillere

Faktisk gælder 2G kun for besøgende på udstillingen. Alle, der arbejder hos boot Düsseldorf, hvad enten de er udstillere eller messemedarbejdere, behøver ikke nødvendigvis at have covid-19-vaccinationsbeskyttelse.

Også her følger messeledelsen det officielle regulativ og overlader det til personer uden 2G-bevis med pligt til en hurtig test.

For udstillere gælder 3G hvis de udelukkende er på bådmessen af professionelle årsager. En hurtig antigentest, hvis den er mindre end 24 timer gammel, giver ikke-vaccinerede udstillere adgang til messen.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader