Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Anholt er en perle at besøge, og nu er der mindre larm fra de unge, der ofte er blevet henvist til at feste på stranden i stedet for i havnen. Foto: Troels Lykke

Soundboxes generede sejlere langt ud på natten på Anholt Havn - nu forbydes højtalerne

Natteroen er nu mere sikker på den fantastiske ø i Kattegat. Det sker, efter havnen i år lavet et forbud mod soundboxes og højtlydende musik på havnens område. I år vil politiet være repræsenteret i nattelivet fra uge 26 – 32, fortæller man.

Af Troels Lykke |

- Sidste år oplevede vi, at store forsamlinger af unge mennesker holdt fester om natten på havnens arealer, herunder grillpladsen, færgens areal m.m., skriver havnen på deres hjemmeside.

Grupperne spillede højt musik på soundboxes, hvilket var til stor gene for havnens sovende gæster, øens beboere og øvrige gæster.

Politiet på banen

Derfor har havnen i år lavet et forbud mod soundboxes og højtlydende musik på havnens område, ligesom politiet vil være repræsenteret i nattelivet fra uge 26 – 32.

Bliver det aktuelt, vil politiet beslaglægge de soundboxes, der bliver brugt på havnens område.

- Der skal stadig være plads til fest og musik, men nu har vi sat nogle rammer, hvor vi tager hensyn til hinanden, så alle kan få et godt ophold på Anholt, fortæller havnen i Kattegat.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader