Gå til hoved-indhold
Småbåde
Frauscher bådene fra Østrig er kendt for at bygge i høj kvalitet. Tempo Bådsalg A/S har allerede solgt den første Frauscher 1017 GT, som ses her. PR-foto
Småbåde
Frauscher 747 Mirage. PR-foto

Tempo Bådsalg A/S ny importør af eksklusive Frauscher-motorbåde

Frauscher-bådene, havets Mercedes, er traditionsrigt håndværk bygget i Østrig siden 1927. Frauscher Boats har tre modelserier. Nu kan de købes i Ishøj Havn. Frauscher 858 Fantom vil kunne opleves på Copenhagen Boat Show den 3.-5. september 2021.

 

Af Troels Lykke |

Frauscher-bådene er professionelt håndbyggede i samspil med brug af moderne byggeteknologi, fortæller den nye importør, Tempo Bådsalg i Ishøj.

Frauscher-bådene fra Østrig er kendt for at bygge i høj kvalitet og er heller ikke ligefrem de billigste både på markedet. Bådene har gennem årene vundet mange internationale priser for deres design og bådenes sejlegenskaber.

Bådene bygges i tre modelserier

Runabout-serien, som er day- og weekendcruisere, kan leveres i fem forskellige størrelser.

I fire størrelser kan Center Console-serien, der er open air-modeller, købes.

Samtidig kan den tredje serie, den såkaldte Electric-serien med elektrisk motor, erhverves som enten en open air eller en lukket model.

Første Frauscher 1017 GT er solgt

Tempo Bådsalg A/S har allerede solgt den første Frauscher 1017 GT, som leveres til kunden, ligesom Frauscher 858 Fantom vil kunne oplevs på Copenhagen Boat Show den 3.-5. September 2021.

Se mere om modeller og størrelser her: tempobaadsalg.dk/maerke/frauscher-boats/

Motor
content-loader
content-loader
content-loader