Gå til hoved-indhold
Havne
Havne

Find lystbådehavne der matcher din dybgang – havneportal hjælper på vej

Undgå unødige grundstødninger med MarinaGuides søgefunktion. En funktion, der hurtigt giver et overblik over de havne, som matcher din dybgang. Også andre parametre kan vælges.

Af Sara Sulkjær |

Selv den mest idylliske sejltur kan på kort tid få en brat opbremsning. Bogstavelig talt. Kysser båden havbunden, risikerer sejleren ikke blot at sidde uhjælpeligt fast, også skader i lystbådens kølstruktur kan forekomme.

At bladre havneguiden igennem i jagten på lystbådehavne, der matcher den enkelte sejlbåds dybgang, er dog et omfattende arbejde. Et arbejde, som havneportalen MarinaGuides smarte søgefunktion kan klare.

Her indtaster sejleren blot bådens mål, hvorefter en liste over de aktuelle havne dukker op.

Legepladser og havbade

Det er ikke kun de større sejlbåde med den dybe køl, der kan få glæde af søgemaskinen. Også en række andre parametre er en del af søgemaskinen:

- Søgningerne kan også bruges af havnens andre gæster. Hvor er der legeplads, og hvor er der en badebro eller et havbad? For sejlere, der mangler en sejlmager eller et sted at tanke benzin, bliver søgefunktionen ligeledes en fordel, påpeger kvinden bag havneportalen, Karin Meulengrath.

Tjek selv de mange søgefunktioner på MarinaGuide.dk her.

Om MarinaGuide
MarinaGuide.dk blev etableret i 2013 med det formål at markedsføre de danske lystbådehavne ved at sætte fokus på de muligheder, sejlere og andre gæster har omkring havnen. Det gør portalen blandt andet med en seværdighedsoversigt og en aktuel kalender.

Omkring 100 havne figurer i øjeblikket på MarinaGuide.dk.

Foruden MarinaGuide udgives avisen MarinaNews, som snart er aktuel med en sommeravis for havne og sejlere. Derudover drives portalen Havnefogeder.dk, et onlinesite for alle med interesse i havnedrift.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader