Gå til hoved-indhold
Udstyr
Afslapning i en hængekøje på fordækket er fantastisk på de solrige weekenddage. Foto: Sara Sulkjær

Læn dig tilbage og nyd friheden - tre komfortable produkter til weekendturen

En weekend i båden kan noget særligt. Ikke mindst, hvis roen sænker sig ombord, og der er tid til at lade sig synke tilbage i de bløde møbler med en bog eller et glas i hånden, når båden er fortøjet. Motorbaadsnyt.dk viser tre komfortable Biltema-features til sejleren.

Af Sara Sulkjær |

Det er en oplevelse at sejle – men det er også noget ganske særligt at ligge i havn, se solens stråler lege i vandoverfladen og suge den maritime stemning til sig fra første parket.

Med et koldt glas i hånden, en spændende krimi ved siden og det evigt tikkende armbåndsur forvist fra båden er scenen sat for afslappende timer i havn. Timer, der blot bliver yderligere behagelige, hvis komforten er i top. 

En komfort, som kan højnes med disse tre produkter fra Biltema:

Liggesæk – 219,00 kr.

En oppustelig liggesæk er som skabt til det pladsbesparende sejlerliv. Selve sækken er designet i vandafvisende nylon og vejer 850 gram, mens størrelsen oppustet lander på 170 x 80 centimeter.

Der medfølger desuden en opbevaringstaske ved køb.

Se liggesækken hos Biltema her.

----------

Hængekøje - 419,00 kr.

Lad dig vugge af bådens sagte bevægelser, når denne hængekøje spændes ud mellem bommen og forsejlet. Køjens rygdel består af et net, alt imens et vejrbestandigt og vandafvisende nylonstof ligger til grund for selve hængekøjen.

En pude, opbevaringspose samt en blød lynsjækkel for nem montering følger med produktet, der måler 2,1 x 1 meter.

Se hængekøjen hos Biltema her.

----------

Klapstol De Luxe – 429,00 kr.

Med en 15 centimeter tyk polstring kan denne klapstol om nogen gøre sig i komfort-klassen. Stolen er sammenklappelig og med et justerbart ryglæn i seks positioner.

En skridsikker underside samt skulderstropper og bærehåndtag, der forenkler transporten, gør blot klapstolen yderligere anvendelig i sejlermiljøet.

Se klapstolen hos Biltema her.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader