Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Der blev brugt dykkere og både til at lede efter den forsvundne mand. Der blev ledt i et større område ud til Læsø og ned til Anholt. Arkivfoto: Troels Lykke

Eftersøgning af jollesejler ved Sæby indstillet efter fund af sunken jolle

En eftersøgning efter en 68-årig mand er indstillet, da hans båd er fundet på bunden af Asaa Havn. Redningstjenesten har endnu ikke fundet manden, der har været væk siden fredag.

 

 

 

Af Troels Lykke |

Fredag tog en 68-årig mand ud at sejle i sin jolle i området omkring Sæby. Siden har ingen hørt fra ham, og søndag aften blev han eftersøgt, da hans søn var urolig og ikke kunne få fat på ham, skriver TV 2 Nord.

En større eftersøgning blev sat i gang med politi, beredskab, både og dykkere i vandet i håbet om at finde den 68-årige sejler, der var sejlet ud i en tre meter lang jolle. Den 68-årige havde en mobiltelefon med sig, men der har ikke været forbindelse siden fredag aften.

Omkring klokken 21 søndag blev eftersøgningen indstillet, da dykkere fandt mandens båd i Asaa Havn. Båden var sunket. Dykkerne har efterfølgende været i vandet for at lede efter manden, men han er endnu ikke fundet.

Kilde.  TV2 Nord

Motor
content-loader
content-loader
content-loader