Gå til hoved-indhold
Store både
Sargo 45 er polstret, så du kan holde varmen i den året rundt. PR-tegning

Ny finsk Sargo 45 - helårsbåd med skarp stævn og bred hæk

Med mere end 55 års erfaring i bådbranchen lancerer Sarins Båtar en ny model over 40 fod, Sargo 45. Båden til 6,5 mio. kroner, fuldt sejlklar, sælges af DBC i Skovshoved.

Af Troels Lykke |

Med Sargo 45 suppleres den moderne Sargo-serie, som i dag strækker sig fra 25-36 fod.

Den helt nye Sargo 45 har en længde på 14,6 m og en bredde på 4,25 m.

- Denne nye model følger Sargos førende koncept af stærke helårsbåde og er naturligvis udstyret med de velkendte og funktionelle brede sidedøre, et dæk uden niveauforskel omkring hele båden, dør i fribord og et lyst styrehus med et stort soltag, fortæller importør Henrik Juul Petersen fra DBC i Skovshoved.

Der er lagt et meget stort udviklingsarbejde i hensynet til sikkerhed, performance og brændstoføkonomi.

- Vi er nu klar til at gå over 40. Virksomheden har et stabilt fundament, og vores eksisterende modeller er alle markedsledere inden for stærke helårsbåde. 40-50 fod segmentet har et stort marked i verden, og med Sargo 45 vil vi positionere os stærkt, understreger Sarins Båtars CEO, Thomas Sarin.

Masser plads i kahytten

På Sargo 45 findes to sociale udeområder, en sofa og siddearrangement på fordækket og en rummelig L-sofa på agterdækket.

Man færdes sikkert rundt om hele bådens walk-around dæk, og med to sidedøre og en agterdør til styrehuset, er indgangen til styrehuset fleksibel og bekvem. 

Inde i styrehuset er der rigelig plads, og fire personer kan sidde ved siden af hinanden under sejlads på de forreste sæder.

Otte-personers dinette

En stor, otte-personers dinette og et funktionelt langsgående pantry, ergonomisk styrestilling med Sargos funktionelle vippe/styrekonsol findes desuden på fartøjet, ligesom komfort og plads ombord optimeres med mulighed for to eller tre kahytter og to separate toiletter med bad.

Til professionelt brug fås Sargo 45 med et stort lastdæk agter og et skræddersyet interiør.

Marchfart på op til 30 knob kan opretholdes med dobbelte dieselmotorer med drev eller med Volvo Penta IPS.

Sargo 45-skroget er optimeret til alle forhold med en skarp stævn og en bred, bærende hæk . De første både leveres i efteråret 2022.

Sarbo 45:

Længde: 14,6 m,

Bredde: 4,25

Tom vægt: 13 ton

Diesel: 1600-2000 l

Ferskvand: 500 l

Motorer: Diesel 2x400 - 2x480.

Drev eller IPS

Marchhastighed: Op til 30 knob

Med 2 x Volvo Penta IPS 600 (880HK) med elektronisk styring og joystick er basisprisen 708,600 € plus moms. I kroner med dagens kurs svarer det til en pris for en standardbåd på 5.270.000 kroner plus moms, eller godt 6,5 mio. kroner inkl. moms. 

Prisen er ab.værft, Finland

Dansk Importør og forhandler: DBC Marine. Skovshoved Havn 18.

Se www.dbcmarine.dk for mere information.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader