Gå til hoved-indhold
Udstyr
Kneeboardet er langt lettere at håndtere end eksempelvis et vandski eller wakeboard, men sikrer brugeren den samme følelse af at glide over vandet. Foto: YouTube

Vandsjov efter båden med kneeboard, tube og vandski

En kølig badetur i det varme vejr er en sikker vinder - men hvorfor ikke tage badeturen til et nyt niveau med et sjovt træk efter motorbåden? Minbaad.dk har fundet fire produkter, der med garanti lokker sommersmilene frem.

Af Sara Sulkjær |

Når solen står højest, og vandet synes mere fristende end nogensinde før, er det oplagt at fastgøre en line til båden, spænde en tube, et kneeboard eller et par vandski til og give gas.

En sjov sommeraktivitet, der ikke blot får de unge sejlere ombord til at hvine af fryd. Også de mere modne sejlere vil nyde spændingen og det kølige vand på en varm sommerdag.

På markedet findes en række forskellige produkter, der alle kan blive det oplagte udgangspunkt for vandsjov ombord. Du kan finde fire af slagsen herunder:

Tube

En klassiker, som alle kan være med på. Her kræves ingen særlige balanceegenskaber, blot en god portion mod og et væsen, der holder af vand og fart.

De polstrede håndtag øger komforten ombord, ligesom det slidstærke nylonovertræk og en inderslange af PVC højner tubens holdbarhed.

Denne tube fås i en én- eller topersons-model og koster henholdsvis 529,00 og 1.199,00 kroner. Se mere hos Biltema her.

----------

Kneeboard

Boardet, der bedst beskrives som en forenklet udgave af de i forvejen kendte vandski, byder på sjov for hele familien. 

- Lettere end for eksempel wakeboard, men mindst lige så underholdende. Brættet er nemt at bruge med justerbar benrem og behageligt underlag for knæene, forklarer Biltema, der forhandler produktet.

Boardet måler 126 x 50,9 x 9,8 cm og kan købes for 749,00 kroner hos Biltema her.

----------

Vandski - voksne

Er kneeboardet for let, kan vandskiene uden tvivl tvinge de koncentrerede panderynker frem. Disse Combi-ski er veloplagte til såvel nye som gamle vandskiløbere og kan justeres således, at sejlere med skostørrelser mellem 37 og 46 kan anvende skiene.

En smal profil gør det samtidig let at manøvrere de 170 centimer lange ski i svingene.

Vandskiene købes for 1.535,00 kroner hos Watski her.

----------

Vandski - børn

For de yngste, der endnu ikke har rundet de 55 kg på badevægten, øges chancen for succes betragteligt med et sæt afkortede vandski. 

Disse Combo-ski er derfor blot 120 centimeter lange og designet med en bred næse for et bedre løft i starten.

Junior Combi-skiene købes for 1.070,00 kroner hos Watski her

Motor
content-loader
content-loader
content-loader