Gå til hoved-indhold
Udstyr
Instrumenterne er sat op hos AFI, så du kan få fornemmelsen af, hvordan produkterne virker, og hvordan de kan hjælpe dig sikkert frem til din næste destination. PR-foto

Ny Garmin-afdeling i AFI Marine i Egå

En af landets bedste sejlerudstyrsbutikker, AFI Marine, har fået en ny afdeling med navigationsinstrumenter fra Garmin. - I AFI Marine går vi meget op i at vejlede kunderne, så de er glade for de køb, de gør hos os. Derfor har vi valgt at forhandle Garmin, forklarer Torben Holm.

Af Troels Lykke |

I afdelingen hos AFI Marine kan du opleve nogle af Garmins mest populære instrumenter til sejlere.

Instrumenterne er sat op, så du kan få fornemmelsen af, hvordan produkterne virker, og hvordan de kan hjælpe dig sikkert frem til din næste destination, fortæller AFI Marine til Minbaad.dk.

God kundesupport

Ud over muligheden for selv at afprøve instrumenterne står personalet i butikken altid klar til at vejlede kunderne.

Ydermere er der et stort support support-team hos Garmin, der altid står klar med vejledning, så man kan kontakte dem før, under og efter købet af Garmin-instrumenter.

- I AFI Marine går vi meget op i at vejlede kunderne, så de er glade for de køb, de gør hos os. Derfor har vi valgt at forhandle Garmin, da vi mener, at Garmin leverer en ekstraordinær service i forhold til at vejlede både kunder, men også os som forhandlere. Det er denne service, der sikrer, at kunden får det bedste produkt afhænigt af behovet, forklarer Torben Holm fra AFI Marine.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader