Gå til hoved-indhold
Udstyr
Udstyr

Volvo Pentas Assisted Docking System vinder DAME Design Award - se det i aktion

Volvo Pentas Assisted Docking System var en fælles vinder af DAME Design Award i kategorien 'Maskiner, fremdrift, mekaniske og elektriske systemer og fittings.' Oven i dette vandt Assisted Docking-systemet den samlede DAME-pris.

Af Troels Lykke |

Den 16. november annoncerede DAME Design Awards sine vindere. Her blev Volvo Pentas Assisted Docking System udpeget som samlet vinder af DAME Design Award i kategorien 'Maskiner, fremdrift, mekaniske og elektriske systemer og fittings.'

Også den samlede DAME-pris gik til Assisted Docking-systemet, der blev overrakt til produktet på det såkaldte METSTRADE Show, der indkapsler essensen af ​​priserne – ikke blot for det innovative design, men som en dedikation til de løbende forbedringer i alle aspekter af den kreative proces.

Assisteret docking: Først i branchen

Systemet er marineindustriens første fuldt integrerede Assisted Docking-system – fra roret til prop. Volvo Penta Assisted Docking tilbyder uovertruffen præcision og kontrol i manøvrerings- og dockingprocessen, så rorsmanden kan trodse elementerne ved at fjerne dynamikken fra vind og strøm.

Systemet bruger manøvredygtigheden i Volvo Penta Inboard Performance System (IPS) på en helt ny måde.

- Det er et absolut privilegium at blive tildelt den overordnede DAME-pris for vores Assisted Docking System, understreger Anders Thorin, Product Manager Electronics, Volvo Penta, og fortsætter:

- Det er i vores DNA at levere spilskiftende innovation. Vi leder altid efter måder at understøtte vores kunders nemme bådoplevelse, og dette system tager det til næste niveau. Docking er nok den opgave, som sejlere frygter mest, men med Volvo Penta Assisted Docking kan vi gøre det muligt for alle, uanset færdighedsniveau, at nyde at være ude på vandet roligt og sikkert.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader