Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Politiet tog ingen chancer forud for anholdelsen af bådtyven, og derfor blev politiet assisteret af folk fra Aktionsstyrken. Foto: Forsvaret

Politiets specialstyrker i Handbjerg Marina anholdt 40-årig tyv, der nåede at spise en Nutella-mad

Den 40-årige blev i første omgang anholdt torsdag kort før klokken 10.00 i en båd, som lå til hos den lokale smed i Limfjorden. Ombord valgte han både at spise en Nutella-mad og tage et bad, hvorefter han fik sig en lur i bådejerens seng.

Af Troels Lykke |

40-årig mand fra Holstebro, der torsdag blev anholdt under en storstilet aktion med hjælp fra politiets specialstyrker i Handbjerg Marina i Venø Bugt i Limfjorden, nåede kun at være løsladt i få timer, inden han igen kom i politiets søgelys, det skriver TV MidtVest, se dramatiske billeder og video

Det fortæller Lilian Jensen fra lokalpolitiet i Holstebro, hvor manden nu igen sidder fængslet til afrusning og afhøring.

Løsladt men stjal så bil

- Han blev løsladt ved 17-tiden i går, og derefter stjal han en bil tæt på Bilka i Holstebro og kørte ud til Handbjerg Marina for at stjæle en ny båd.

- Det fortalte han direkte til nogle mennesker, han mødte på marinaen i aftes. De kontaktede så politiet for at anmelde ham efter snakken.

Anmeldelsen førte til en ny anholdelse af bådtyven torsdag aften klokken 23.16, der altså kun var på fri fod i omegnen af seks timer.

Nåede at spise Nutella-mad og tage et bad

Den 40-årige blev i første omgang anholdt torsdag kort før klokken 10.00 i en båd, som lå til hos den lokale smed. Ombord valgte han både at spise en Nutella-mad og tage et bad, hvorefter han fik sig en lur i bådejerens seng.

Politiet tog ingen chancer forud for anholdelsen af bådtyven, og derfor blev politiet assisteret af folk fra Aktionsstyrken.

Anholdelsen forløb dog uden yderligere dramatik, da manden lå og sov i kabinen, da politiet nåede ud til båden.

Kilde. TV-MidtVest

Motor
content-loader
content-loader
content-loader