Gå til hoved-indhold
Småbåde
Yamarin 50 BR har et helt nyt skrogdesign. Den robuste konstruktion med dobbelt skal giver stabilitet og kontrol. PR-foto
Småbåde

Ny finsk Yamarin 50 BR til fiskeri, cruising og shoppingture ser dagens lys

Den sjette model med det nye Yamarin-designsprog, 50 BR tilbyder stil og funktionalitet som sine større søstermodeller i en mere kompakt pakke. Med en økonomisk marchhastighed på 22 knob har båden en rækkevidde på cirka 120 sømil på en enkelt tank.

Af Troels Lykke |

- Yamarin 50 BR er en sand allrounder til sommerhuse: På under fem meters længde og designet til seks personer med fremragende opbevaringsplads er det en glimrende pendlerbåd, forklarer Yamarin-marketing manager, Johan Finnberg, og uddyber:

- Det er også ideelt til rekreative aktiviteter, såsom fiskeri, cruising og shoppingture til landsbyhavne.

Helt nyt skrogdesign og praktisk åbent rum

Yamarin 50 BR har et helt nyt skrogdesign. Den robuste konstruktion med dobbelt skal giver stabilitet og kontrol. Ligesom andre Yamarin-modeller er sejlegenskaberne fremragende: Når den drives af en 40-hestes påhængsmotor, flyver den stabile båd let og kan nå en hastighed på 25 knob med to passagerer.

Når den drives af en Yamaha 60-hestes påhængsmotor, kan denne nye model opnå en maksimal hastighed på over 30 knob. Med en økonomisk marchhastighed på 22 knob har båden en rækkevidde på cirka 120 sømil på en enkelt tank.

Det åbne rum er praktisk og sikkert. De store og ryddelige trinoverflader gør det let at stige ombord på båden og bevæge sig rundt. Softdeck-skridsikker gulvoverflade (ekstraudstyr) øger sikkerheden og udseendet yderligere, ligesom de stilfulde og robuste sorte gelænder rundt om den beskyttende forrude.

Rigelig lagerplads og meget udstyr

Yamarin 50 BR leveres som standard med en 64-liters fast brændstoftank, der eliminerer behovet for en aftagelig brændstoftank og derved maksimerer opbevaringspladsen under det bagerste sæde. Yderligere opbevaringsplads kan findes fremme i stævnen.

Standardudstyret inkluderer en dør i forruden, et polstret bagsæde og offshore-sæder. Mulighederne omfatter den nye Softdeck-skridsikre gulvoverflade og den 10-tommer Yamarin Q-smart display.

Tekniske specifikationer:

Længde: 4,86 ​​m

Bredde: 1,96 m

Siddekapacitet: 6

Vægt: ca. 535 kg

Motorstørrelse: 40–60 hk Yamaha

Pris:  fra 235.000 krmed en Yamaha F50.

Importør: Yamaha Odense

Motor
content-loader
content-loader
content-loader