Gå til hoved-indhold
Havne
Slaebestedet.dk har i dag 330 brugere, og dagligt kommer flere brugere til. I 2021 bliver de forskellige slæbesteder for alvor opdateret af brugerne selv. Her et slæbested i Rudkøbing. Foto: Troels Lykke

Find dit slæbested med nyt site, slaebestedet.dk

Frank Larsen fra Hejlsminde har skabt et nyt site. - Jeg har motorbåd på trailer og kører rundt med den. I den forbindelse har jeg lavet en ny hjemmeside for slæbesteder. På denne side har jeg også brugt lidt tid på at samle regler på vandet, forklarer han til Motorbaadsnyt.dk

Af Troels Lykke |

Frank Larsen fra Hejlsminde Havn, syd for Kolding, forklarer til Motorbaadsnyt.dk:

Jeg er selv motorbådsejer med en mindre motorbåd. Jeg synes også, der manglede en bedre hjemmeside for slæbesteder, hvor brugerne nemmere kunne opdatere information om slæbestederne.

Jeg savnede tilmed flere informationer, end jeg kunne finde på andre lignende sider. Jeg gik derfor i gang med at lave hjemmesiden for slæbesteder.

Brugere kan selv opdatere slæbesteder

Slaebestedet.dk er lavet, så den er mobilvenlig, og man kan klikke direkte på en rutevejledning til slæbestederne, så de er nemme at finde. Siden har fået plads til flere data, flere billeder og brugernes kommentarer.

I dag har hjemmesiden 330 brugere, og dagligt kommer flere brugere til. I 2021 bliver de forskellige slæbesteder for alvor opdateret af brugerne selv.

Nem adgang til regler

Samtidigt så jeg et behov for at få overblik over de mange regler, der er for motorsejlere, når der skal sejles hurtigt på vandet. Det er ikke nemt at finde ud af, hvilke regler der gælder hvor.

Jeg har derfor forsøgt at samle så mange regler for motorsejlads som muligt på hjemmesiden, så man har nem adgang til de mange regler.

Der er også planer for i fremtiden at lave et kort, så man kan klikke sig ind på forskellige områder og få reglerne for de enkelte områder frem. En opgave, som myndighederne åbenbart ikke magter, forklarer den it-kyndige Frank Larsen.

www.slaebestedet.dk

Motor
content-loader
content-loader
content-loader