Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Arkivfoto

Lastbil med anhænger trillede af Hvalpsundfærgen Mary - nu ligger den i Limfjorden

Hvordan afmærker man en lastbil i vandet? Overfartsleder Flemming Thomasen fortæller til TV 2 NORD, at chaufføren havde glemt at trække håndbremsen, og at det var årsagen til, at lastbil og anhænger røg i vandet.

Af Troels Lykke |

En lastbil med anhænger trillede tirsdag morgen ved 06.30-tiden af Hvalpsundfærgen Mary, der sejler mellem Hvalpsund og Sundsøre på Salling.

Lastbilen ligger et stykke ud for færgelejet.

Nåede ikke håndbremsen

Overfartsleder Flemming Thomasen fortæller til TV 2 NORD, at chaufføren havde glemt at trække håndbremsen, hvilket var årsagen til, at lastbil og anhænger røg i vandet.

- Da færgen tager farten af for at lægge til kaj ved Hvalpsund, fortsætter lastbilen fremad og triller i vandet, forklarer Flemming Thomasen.

Han fortæller, at chaufføren ikke var i lastbilen, da uheldet skete. Chaufføren forsøgte at komme op i førerhuset for at få bremset lastbilen, men det lykkedes ikke, siger Flemming Thomasen til TV 2 Nord (se fotos).

Efter lastbil og anhænger røg i Limfjorden, flød vogntoget lidt rundt i fjorden for til sidst at lægge sig et stykke ud for molen. Færgen tog skade og er ude af drift lige nu.

Kilde: TV 2 Nord

Motor
content-loader
content-loader
content-loader