Gå til hoved-indhold
Store både
I Sessa C47 fra Italien kan man komme hurtigt til næste havn. Båden har 2 x 650 Volvo Penta IPS, der yder næsten 2 x 1000 hk. PR-foto
Store både
Fotos: Troels Lykke
Store både
Store både
Store både

Få rundvisning på den nye italienske Sessa C47 - tre kahytter om læ og pantry i salon

Den nye Sessa C47 er primært skabt til at være i salonen, hvorfor pantryet netop er flyttet hertil. Det forklarer Sessa Marine-importør Niels Stielund, som på udstillingen i Cannes gav en rundvisning på luksusbåden, som kan åbnes i ruftaget ved førersædet. Der er solgt én båd til Danmark.

Af Troels Lykke |

Sessa 47 ser godt ud. Den er sporty at se på, og der er god plads på agterdæk, sidedæk og i den rummelige salon, hvor der er store sidevinduer, men også et stort glastag, der elektrisk kan køres tilbage.

Under dækket præsenterer båden tre kahytter og to badeværelser, alt kendetegnet ved en elegant og raffineret indretning, studeret i alle detaljer i en harmoni af farver og linjer i typisk italiensk stil.

Instrumentbrættet er godt integreret i salonen, og udsynet er fint. I salonen er også en sofa, hvor fire personer kan sidde.

Denne nye model skiller sig ud fra sine søstre takket være glasdøren, der adskiller salonen fra agterdækket.

Kan åbnes over førersædet

I C47 har designerne ligeledes valgt at rykke pantryet op i salonen, hvor der er masser af lys og mulighed for udluftning. På agterdækket kan der desudes grilles uden for glasdøren ind til salonen. C47 afløser Sessa Marines C44, der har solgt godt.

Der var masser af luksus ombord på den udstillede båd, vi så i Cannes i år, eksempelvis et vinskab, et tv, der kører op elektrisk, vaskemaskine, aircondition og opvaskemaskine.

Båden koster fra syv til ni mio. kroner, alt efter hvor meget ekstraudstyr du ønsker ombord.

Kontakt importør i Dragør, Niels Stielund: Carver Yachts

Motor
content-loader
content-loader
content-loader