Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Fritidskøretøjet kan navigere i terræn med en elektrisk trehjulet cykel, der kan køre 25 km / t. Til eventyr i  vandet foldes cyklen op, og en el-motor driver fartøjet op til 19 km / t. PR-foto
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt

Zeltini Z-Triton Houseboat Trike - cykel og husbåd på samme tid

Husbåds-cyklen Z-Triton har plads til to personer samt en hund og tilbyder mange geniale funktioner, opfundet af Aigars Lauzis. Se den cykle og sejle med el. Dens interiør er 3,6 meter lang og 1,2 meter bred.

 

Af Troels Lykke |

Zeltini Z-Triton Houseboat Trike kombinerer husbåd, mikro-autocamper og el-cykel og giver dig mulighed for at rejse både på land og hav i ét fartøj.

Fritidskøretøjet kan navigere i terræn med en elektrisk trehjulet cykel, der kan køre 25 km / t. Til eventyr i  vandet foldes cyklen op, og en el-motor driver fartøjet op til 19 km / t.

Prototype klar

Dens interiør er 3,6 meter langt og 1,2 meter bredt for komfortabelt at sove to personer, mens elektrisk hjælp styrer strøm, lys og temperatur.

Billederne af Zeltini Z-Triton Houseboat Trike viser en prototype, mens en crowdfunding er i fuld gang for at få det færdige produkt klar.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader