Gå til hoved-indhold
Store både
Store både

Jordomsejling på et luksusskib - besøg over 150 destinationer på 274 dage

Få den ultimative cruising-oplevelse på Royal Caribbeans verdenssejlads, der byder på flotte gletsjere, caribiske sandstrande og en cykeltur i København. Prisen starter ved 355.000 danske kroner.

Af Sara Sulkjær |

Syv kontinenter. 65 lande. 150 destinationer. 

Det er med god grund, at Royal Caribbean ynder at benævne deres nyeste cruise den 'ultimative jordomsejling'.

- Mere end 40 af de havne, du vil besøge, er enten sjældent tilgængelige på vores andre rejser eller helt nye for Royal Caribbean, så gør dig klar til dit livs udforskning, påpeger rederiet på sin hjemmeside.

Hotte strande og kølige gletsjere

Der er ikke sparet på noget, når den imponerende sejlads indledes i amerikanske Miami, hvorefter en række af verdens vidundere venter:

- Rejs fra de postkort-perfekte caribiske kyster til gletsjerbesatte Antarktis, mens du runder Kap Horn. Undervejs kan du nyde den største Art Deco-skulptur i verden, Kristus-figuren i Rio de Janeiro, fortæller Royal Caribbean.

Også glamouriøse Dubai, den unikke arkitektur i Barcelona og Den Kinesiske Mur er blandt de imponerende udenlandsoplevelser, der er på programmet i løbet af den knap et år lange sejltur.

Cykeltur i København

Kommer du til at savne de hjemlige himmelstrøj, ligger krydstogtskibet vejen forbi København. Det sker på sidste del af turen, inden de afsluttende besøg på Island, i New York samt slutdestinationen i Miami. 

Når fortøjningerne igen kastes i den amerikanske kystby er 274 dage gået med kulturelle oplevelser og en luksus, som er de færreste forundt. At startprisen lyder på minimum 355.000,00 danske kroner vil derfor næppe overraske.

Læs mere om den imponerende cruisesejlads her.

Kilde: Royal Caribbean

Motor
content-loader
content-loader
content-loader