Gå til hoved-indhold
Store både
En af de luksusyachter, hvis ejerskab er under undersøgelse, er den 32 meter lange Fotiana, som blev bygget af Princess Yachts i Plymouth, England. Det siges at tilhøre den tidligere russiske præsident og premierminister Dmitrij Medvedev.

Finske myndigheder har beslaglagt 21 russiske lystyachts

Jagten på russiske oligarkers luksusyachts fortsætter. Finland har beslaglagt ikke mindre end 21 luksusyachter, der kan have forbindelser til russere på EU's sanktionsliste.

Af Troels Lykke |

Finske myndigheder har lagt hånd på intet mindre end 21 luksusbåde, der mistænkes for at være forbundet med russiske oligarker. Det skriver Svenska Dagbladet.

Alle beslaglagte luksusyachter er på land til vinteropbevaring. Det er dog ikke sikkert, at de alle tilhører russiske oligarker.

Dmitrij Medvedevs yacht muligvis beslaglagt

En undersøgelse afventer nu, om de har forbindelser til russiske statsborgere på EU's sanktionsliste, skriver det finske dagblad Helsingin Sanomat.

Viser det sig ikke at være tilfældet, tilbageleveres båden til ejeren med øjeblikkelig virkning.

Én af de luksusyachter, hvis ejerskab er under undersøgelse, er den 32 meter lange Fotiana, som blev bygget af Princess Yachts i Plymouth, England, og som har været opbevaret på et skibsværft i Kotka, Finland i vinterhalvåret.

Den menes at tilhøre eller i det mindste have været brugt af den tidligere russiske præsident og premierminister Dmitrij Medvedev, skriver hamnen.se.

Kilde: Hamnen.se

Motor
content-loader
content-loader
content-loader