Gå til hoved-indhold
Udstyr
Fathom e-Power System giver mere batterikapacitet og man kan effektivt styre det elektriske system, samtidig med at støj, vibrationer og skadelige gasser i forbindelse med traditionel generatorbrug elimineres.
Udstyr

Fathom e-Power System, et nyt integreret lithium-ion giver mere batterikapacitet og elektrisk styring

Slut med en dieselbaseret generator, for Navico Group lancerer nu Fathom® e-Power System, et integreret lithium-ion strømstyringssystemntil båd- og autocampersektoren. Fathom-systemet tilbyder avanceret digital kontrol og overvågning af strømforbrug og leverer information.

Af Troels Lykke |

"Det forbedrede Fathom-system giver pålidelig strømstyring og kontrol, så brugerne bedre kan forstå og administrere deres strømbehov,» siger Brett Dibkey, administrerende direktør i Navico-gruppen i en pressemeddelelse.

Fathom ePower-systemet er en fuldt integreret løsning bestående af energilagring, strømkonvertering og digital overvågning og kontrol – en kombination af kraftfulde komponenter inden for Navico-gruppen, herunder Mastervolt, BEP, CZone®, Ancor og Blue Sea® systemer.

Styre elektriske system og med mere batterikapacitet

Systemet giver brugerne mere batterikapacitet og effektivt styre det elektriske system, samtidig med at støj, vibrationer og skadelige gasser i forbindelse med traditionel generatorbrug elimineres.

Derudover giver en intuitiv brugergrænseflade slutbrugere mulighed for nemt at overvåge og styre strømmen til og fra fartøjet via multifunktionsskærme eller smarte mobile enheder.

Fathom fås i 12V, 24V og 48V-sæt

Fathom fås i 12V, 24V og 48V-sæt, der kan tilpasses, designet til problemfrit at integreres i en lang række både og fritidskøretøjer, hvilket giver en enkel oplevelse for både producenter og deres kunder.

Hardware- og softwareelementerne er testet og verificeret for at sikre kompatibilitet med Fathom e-Power-systemet samt tredjeparts hardware. Flere tilpassede sætskaller er planlagt til at blive lanceret i løbet af 2023.

"Fathoms tilpassede sæt blev designet til at forenkle elektrificeringen for vores OEM-partnere," siger Dibkey.

"De præ-konfigurerede sæt kan integreres problemfrit i enhver båd, hvilket giver producenterne mulighed for bedre at imødekomme kundernes specifikke behov."

"Lithium-batterier til brug i både og fritidskøretøjer har vundet betydelig kraft i det sidste årti," siger Eric Lindquist, administrerende direktør og general manager, strømsystemer i Navico-gruppen.

Lithium-batterier holder længere

Eric Lindquist:

"De holder længere, oplader hurtigere, reducerer vægten og maksimerer pladsen, samt sparer tid og penge – alt imens de minimerer den negative påvirkning af miljøet. Med en række fordele er det ingen overraskelse, at forbrugerne oftere vælger lithium-batterier, og vi er stolte af at være på forkant med denne ændring og tilbyde det mest avancerede strømstyringssystem.»

Hovedfunktionerne i Fathom e-Power-systemet omfatter:
 Forbedret informationstilgængelighed såsom overvågning af strømforbrug fra enheder om bord, så brugere kan aktivere smartere strømstyring for at spare energi
 Den intuitive grænseflade giver en letforståelig batteristatus og inkluderer en praktisk indikator for, hvornår det skal aflades
 Brugere kan aktivere meddelelser og vejledninger for optimal opladning med tilpassede præferencer
 Eliminerer støj, røg og problemer, som du får med traditionelle generatorer
 Tilpasningssæt til problemfri integration med valgfrie tilføjelser til systemforbedring

Flere oplysninger om Fathom e-Power-systemet påwww.navico.com/fathom.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader