Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Elan Impression 43 udstilles første gang i januar 2023. Foto: Elan Yachts

Elan vil give nyt liv til familiecruisere – først gælder det Impression 43

Værftets Impression-linje skal reformeres. Den 43 fod lange familiecruiser Impression 43, der får premiere på Boot til januar, bliver startskuddet på revideringen.

Af Sara Sulkjær |

Høj byggekvalitet, gode sejlegenskaber og funktionelle løsninger. Det var nøgleordene, da Elan Yachts for mere end 18 år siden introducerede deres Impression-linje med familiecruisere.

Nu er tiden kommet til en revidering af Impression-modellerne. 

Store sovekabiner

Første skud på stammen bliver den 43 fod lange Impression 43. En båd, der er tegnet af Humphreys Yacht Design og Pininfarina Design.

- Sammen har de skabt en rummelig, bred og moderne sejlbåd, velegnet til shorthanded-sejlads, fortæller forhandler af Elan-bådene, Thomas Iermiin fra Yachting Denmark til minbaad.dk.

Skrog og dæk er vakuumstøbt, ligesom dæksudrustningen er fra øverste hylde. Samtidig er båden rummelig om læ med store sovekabiner, toiletter samt en lækker salon med et langsgående pantry.

Sløret løftes til januar

Publikum må væbne sig med tålmodighed. Først under én af verdens største bådudstillinger, Boot i Düsseldorf til januar, vil sløret løftes for den nye model.

En model, hvis prisskilt starter ved 2.625.000 kr. inklusive dansk moms.

Mere information om båden kan fås hos Yachting Denmark på www.y-d.dk.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader