Gå til hoved-indhold
Udstyr
Vestenes krave er monteret med blød softshell, ligesom der er en rustfri D-ring, clickspænde og integreret skridtgjord. Foto: Zip It Agency

Sikkerhed i top: Børnevestene fra Secumar er i samme materiale som vestene til det tyske forsvar

Når tyske Secumar producerer veste til de mindste sejlere, sker det på samme måde, som når professionelle skal udstyres med en redningsvest. To børneveste er en del af sortimentet.

Af Sara Sulkjær |

Frontløberen for sikkerhed til søs. Sådan beskriver Mads Bruun-Larsen, dansk agent for Secumar, den tyske producents redningsveste.

- Siden de blev grundlagt har tyske Secumar været fyrtårnet for sikkerhed til søs. De producerer fortsat deres veste på egen fabrik i Hamborg, hvilket også gør sig gældende for deres oppustelige børneveste, forklarer Bruun-Larsen til Minbaad.dk.

En vest i højeste liga

Resultatet er veste i højeste liga - også til familiens yngste medlemmer.

Secumars junior- og mini-veste er således produceret på nøjagtig samme måde og med de samme materialer, som er tilfældet ved de veste, virksomheden producerer til det tyske forsvar og til alverdens redningstjenester.

Det gælder for Mini-vesten, der er skabt til de 15-30 kg lette børn, og for Junior-vesten, som er målrettet børn med en vægt på 20-50 kg.

Sikker dobbeltlunge

At Secumars Winglet-system, der garanterer en stabil bære- og vendefunktion, benyttes er blot med til at optimere sikkerheden i de to veste yderligere. 

Også vestens dobbeltlunge, den såkaldte Duo Protect-lunge, bidrager til sikkerhed. Dét uden at give køb på vestens komfort:

- Den korte frontkonstruktion og det ergonomiske for-formede skulder-/hals-parti gør vesten behagelig at have på for den unge sejler, også når der skal fanges krabber liggende på broen, påpeger Mads Bruun-Larsen.

For at sikre, at de yngste børn bliver i vesten, er Mini-udgaven endvidere udstyret med bindesnor og lynlås.

Ønskes yderligere information om vestene, der kan købes for 1.800,00 kr, kan Mads Bruun-Larsen kontaktes på mads@zip-it.agency eller 51 21 55 81 samt via hjemmesiden www.zip-it.dk.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader